Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Лютий » 8 » Спорт – наш друг!
10:48
Спорт – наш друг!

Спорт – наш друг!

Бокс, хокей, бобслей, футбол,
Сноуборд і волейбол…
Стадіон, басейни, корт –
Об’єднало слово  спорт. 
    

  Перший лютневий тиждень у першокласників був присвячений спорту. Юні здобувачі освіти досліджували, як фізичні вправи впливають на здо-ров’я, які риси характеру розвиває спорт, чому Олімпійські ігри – це осо-бливі змагання.
  7 лютого маленькі «олімпійці» показали злагоджену командну гру під час проведення веселих естафет. Використано було не лише спортивний інвентар, а й несподівані для спортзалу речі.  Адже організатори планува-ли збагатити вихованців позитивом, а не визначити найспритнішого та найсильнішого спортсмена.
  Після проведення цього цікавого тижня сузір’ївці зрозуміли ось таку просту істину: « Спорт – невичерпне джерело життя, сили і краси. Спорт – це ціла наука, філософія, що не приймає ні алкоголю, ні тютюну. Спорт – це режим, що дозволяє розподілити раціонально свій час.  Спорт – це сила волі, прагнення до перемоги, бажання стати кращим. Спорт – це ясні дум-ки. Спорт – це краса, це посмішки й щастя. Спорт – це спілкування. Спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Сьогодні здоровий спосіб життя стає все більш популярним у нашому суспільстві, і це не про-сто данина моді, а бажання людей різних поколінь зберегти молодість і здоров'я».

Фотозвіт

Класоводи перших класів

|: | © : suzirya