Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Грудень » 12 » Семінар для вчителів початкових класів
10:32
Семінар для вчителів початкових класів

Листопадові сходинки до майстерності

Останній місяць осені є приводом для занурення у світ незвичного і захоплюючого, професійного і майстерного. Саме такою сходинкою до майстерності став семінар для вчителів початкових класів Оріхівської громади, який відбувся на базі опорного закладу «Сузір’я».

На уроці «Я досліджую світ» у 2-А класі (класний керівник Н.М. Крат) учні досліджували «Як зробити територію навчання комфортною для себе?».  Взявши інтерв’ю у працівників закладу освіти, діти через інфографіку зобразили складові комфорту, заповнили пантбуки здобутою інформацією, а 2-Б клас (класний керівник Т.Г. Таран) узагальнював на уроці вивчене з теми «Територія», писали листа марсіанам, згадуючи українські традиції та символи.

«Вода. Властивості води» на уроці «Я досліджую світ» вивчали здобувачі освіти 1-А класу (класний керівник С.А. Волошина). Провівши ранкову зустріч на хмаринках, продовжили розгляд теми в класі. А ще первачків гостинно зустрів бібліотечно-інформаційний центр опорного закладу (завідувач Л.І. Білодід), де на колективній творчій справі поділилися здобутками «100 днів у школі».

А далі вирій емоцій закружляв здобувачів освіти 2-их класів (класні керівники Н.М. Крат, Т.Г. Таран, Ю.П. Федорчук) до колективної творчої справи «Територія ТаРоС». Разом з батьками в спортивній залі закладу пройшли випробування «Збери космічне сміття», «Астронавти», «Космічний шлях», «Зірковий коктейль», «Шалена вікторина «Вірю-не вірю».

ФОТОЗВІТ

За інформацією кафедри початкового навчання

|: | © : suzirya