Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2017 » Листопад » 21 » Про найцікавіші події у листопаді …
14:22
Про найцікавіші події у листопаді …

Про найцікавіші події у листопаді …

Пишемо разом…
(радіодиктант національної єдності)

   Старшокласники і вчителі української мови та літератури взяли участь у написанні  радіодиктанту національної єдності «Наші пісні».

*******************

Відкриті години спілкування

         Гімназисти 9-Б класу з класним керівником Гур’євою Оленою Миколаївною провели змістовну тематичну годину спілкування «Краса і біль твої, Україно».
          На «круглий стіл» «Молодіжні субкультури» гімназисти 11-А класу запросили не лише учителів, а й старшокласників «Сузір’я».
        Майбутні випускники 11-Б класу на класній годині спілкування «Темперамент та професії» разом з учителями гімназії і  гімназистами 10-Б й 11-А класів обговорили особливості вибору професії для меланхоліка, сангвініка, флегматика, холерика.

*******************

Акція «За чистоту рідного краю» (збір макулатури)

Гімназисти, учителі й батьки разом зібрали 3480 кг макулатури

*******************

Години класного спілкування «У світі професій» за участі батьків
(у межах Тижня професійної орієнтації гімназистів (13.11-17.11.2017))

     У 6-В класі (класний керівник  Синчило Ірина Анатоліївна) на годині класного спілкування «Професії мого роду» Базарова Ірина Олександрівна і Черниш Оксана Іванівна ознайомили гімназистів з професіями бухгалтер і водій таксі.
       У 10-Б класі (класний керівник Гаращенко Альона Петрівна) Гужва Оксана Вікторівна повідомила про особливості роботи лаборанта поліклінічного відділення лікарні.
    У 9-Б класі (класний керівник Гур’єва Олена Миколаївна) Дмітрієва Світлана Олександрівна, Ковальова Тетяна Вікторівна, Фесенко Олена Григорівна, Кущик Оксана Миколаївна розповіли про особливості своєї зайнятості, а саме: роботу медичної сестри, головного спеціаліста із соціального захисту населення, інженера – землевпорядника та провізора.

*******************

    Заняття Школи шляхетних дівчат


Дівчата 9-А, 9-В, 10-А, 11-А, 11-Б класів спілкувалися з випускницею гімназії Кудіною Катериною Олександрівною на тему «Імідж: стиль і смак».

*******************

Виховна година за участі спеціалістів з правової освіти

       Гімназисти 8-А і 8-Б класів (класні керівники Пріщенко О.Л. і ЛяшенкоЛ.М.) прослухали цікаву пізнавальну і повчальну інформацію з перших вуст… Про кібербулінг і безпеку в Інтернеті розповідала заступник начальника бюро правової допомоги Оріхівської РДА Яковенко Анна Миколаївна; про види насильства, його запобігання та відповідальність  – начальник  юридичного відділу Оріхівської РДА з правової освіти населення Щербина Максим Володимирович; про попередження правопорушень – старший інспектор Оріхівського районного відділу з питань пробації Супрун Світлана Олександрівна.

*******************

Допомагаємо разом …
(благодійні внески)

       Родина «Сузір’ївців» приєдналася до благодійного марафону з нагоди Дня Збройних Сил України ( для громадської організації «Центр «Побратимів») та акції «Назустріч мрії» для підтримки онкохворих дітей і дітей, які постраждали під час АТО.

Надія Іванівна Верещага,
заступник директора з виховної роботи

|: | © : suzirya