Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Січень » 31 » Позакласні заходи
12:56
Позакласні заходи

Поетичний фестиваль зібрав однодумців

І буде в згоді жити люд,
Немов сім’я одна, мій друже!
Р. Бернс

  У затишній атмосфері та з найкращим настроєм 28 січня учні 9-Б класу Петрова К., Кіріченко А. оголосили про початок І Поетичного  англомовного фестивалю поезій Роберта Бернса. Вчителі англійської мови із задоволенням організовують і проводять позакласні заходи ,пов’язані з творчістю англомовних письменників,поетів з метою популяризації вивчення іноземної мови, активізації пізнавальної активності та застосування практичних навичок володіння іноземною мовою серед своїх учнів. Філігранна підготовка заходу свідчить про важливість події, а кількість учасників про бажання учнів вільно спілкуватись англійською мовою, знайомитись з автентичними текстами англомовних поетів, а також оригінальними перекладами цих текстів.
  Особливою подією  став Поетичний фестиваль, який розпочався зі знайомства з легендарним класиком шотландської літератури. За свій короткий життєвий шлях Р.Бернс встиг переконати всіх закоханих у поетичне слово в неординарності та унікальності свого поетичного таланту. Власне пари учнів декламували поезії як мовою оригіналу, так і українською. Біографи Бернса переконують нас, що поет створював більшість своїх віршів як пісні, саме тому вони були покладені на музику. Учні 9-А класу Мухіна С.,Покидько М., Чаричанський Д. змогли донести рядки пісні на слова Р.Бернса до глибини душі кожного присутнього на заході. Лотвін І., Петренко М.(11-А) –  відтворили настрій та емоційне забарвлення поезій. Музичний супровід додав неповторного шарму поезіям у виконанні Саєнко С,Тімоніної Є,Ситник М.,Вінниченка А., а талановита гра Малінки І.Кульбак А.(9-Б) примусила усіх присутніх повірити у прихід справжньої весни посеред зими . Неочікуваний і водночас оригінальний виступ  учнів 9-А класу(Меньшова С.,Колесник К., Трофименко Д.Бойко В.), драматизація поезії Бернса, переніс нас подумки у 18 сторіччя і залишив післясмак гірського шотландського вітру та аромат рожевих троянд (« A red red rose»). Усі учасники отримали сертифікати за участь, а присутні незабутні враження.

  Оплески глядачів та виконання  поезій на біс ще раз довели, що продовження буде. Чекаємо на нових учасників, нові враження, а самі готуємось до Шекспірівських днів у квітні.

Вчитель англійської мови Копарчук О.О.

|: | © : suzirya