Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Серпень » 25 » Підготовка до нового навчального року
22:17
Підготовка до нового навчального року

Перше вересня – День знань в Україні

   1 вересня з давніх-давен – не просто початок осені. Для мільйонів школярів, їхніх батьків, а також для вчителів це справжнє свято – День знань – свято яскраве, емоційне, хвилююче.
    До нього готуються заздалегідь.

Початок нового  навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для вчителів гімназії це нова сходинка до здійснення мрій, бажань, сподівань на досягнення певних результатів у новому освітньому просторі.
Навчання – це своєрідна праця, пов’язана з розумовою діяльністю, яка приносить результат. А праця фізична приносить насолоду та задоволення від спілкування. 
17 серпня гімназія була схожа на мурашник, де кожен виконував свою роботу завзято і з задоволенням.
Результат роботи – чистота подвір’я та клумб, яскравість барв вазонів. 
Учителі початкової школи по-справжньому підготувалися до зустрічі своїх вихованців у НУШ. Перший поверх завдяки великій праці техпрацівників перетворився в казкову країну, де можна подорожувати лабіринтами, пограти в «класики», пробігтися різнокольоровими східцями, навчитися математичним діям.
А найголовніший сюрприз для першачків – це новенькі парти, які допоміг придбати депутат обласної ради, випускник нашого навчально закладу, Марич Г.В.; оригінальні шафи-контейнери, в яких зберігається шкільне приладдя.

У світлих кімнатах учнів-першокласників зустрінуть класоводи: Крат Наталя Миколаївна, Таран Тетяна Григорівна, Федорчук Юлія Павлівна.
Н. В. Авраменко, депутат обласної ради, забезпечила килимками для кімнати відпочинку, де на них можна посидіти, пограти в ігри. У кімнаті можна розслабитись на диванчику, випробувати себе в ролі художника, малюючи на спеціальній стіні.
Було придбано ноутбуки, проектори, фліпчарти, ламінатор.
Свій внесок у підготовку нового навчального року зробили й працівники їдальні: сушили яблука, груші, липу, консервували вишні, абрикоси для смачних та корисних напоїв.
Незвичайні лавки у вигляді набору різнокольорових олівців, подаровані нашим випускником Морозом С. А., прикрашають ґанок.
Гімназія до початку нового навчального року готова!

ФОТОЗВІТ


    Бажаю усім, хто причетний до навчанні та виховання нового покоління українців, натхнення, терпіння, впевненості в реалізації задуманого.

Завітайте до нас 1 вересня о 9:00 ранку і самі все побачите!

Ласкаво просимо!

В.о. директора гімназії Наталія Степанівна Кудіна
 

|: | © : suzirya01orikhiv | Теги: Оріхів, нуш, Оріхівська гімназія №1 Сузір'я