Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2016 » Листопад » 1 » Осінні канікули гімназистів у Львові
10:45
Осінні канікули гімназистів у Львові

  Говорять, що справжній відпочинок – зміна діяльності. Ми, гімназисти,  вирішили довести, що справжній релакс полягає у зміні місця знаходження!
  Для нас канікули – це не привід сидіти навпроти телевізора, не випускати з рук телефон чи планшет, переглядаючи мегабайти відео або картинок.
Канікули, в нашому розумінні,  – це мандри, враження, емоції, пошук нового та надзвичайного; це спілкування та кілометри нових шляхів, крокуючи якими ми стаємо ближчими та ріднішими один до одного, ерудованішими, обізнанішими.
  Цієї осені для подорожі ми обрали сучасне, європейське місто, де в повітрі поєднуються аромати кави та шоколаду, якими залюбки частують привітні львів’яни.
  Отже, свої таємниці нам відкрило серце Західної України – місто Львів.
  Протягом 3 днів гімназисти 10А, 10Б, 9Б, 9В класів Оріхівської гімназії №1 «Сузір’я», а також наші класні керівники – Селіванова О.В., Дибко С.А., Гаращенко А.П. перебували в особливій львівській атмосфері. Ми разом намагалися глибше пізнати та зрозуміти історію міста, його культуру, традиції.
Допомагали нам у цьому  екскурсоводи, які натхненно розповідали про визначні місця Львова. Ми ознайомилися з дивовижною архітектурою, перебуваючи біля Собору Св. Юра, Національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької, будинку «Пори року», Вірменської церкви; на міській ратуші Львів був як на долоні, зачарувало нас італійське подвір’я, площа Ринок та вулиці Львову.
Двері нам відчинили музей скла, аптека-музей, історичний музей, картинна галерея. Велике враження справило відвідування Личаківського пантеону.
  Три дні промайнули як 3 хвилини! Усмішки не сходили з наших облич, втома не відчувалась; часу не вистачало і так хотілось, щоб у добі було більше, ніж 24 години для того, щоб побачити більше, щоб слухати історії Львову знову і знову.
Запитаєте: «Чи хочете ви знову до Львову?», ми твердо відповімо: «Так!».
Мандруйте Україною! Вона чарівна!

Група гімназистів 9Б, 9В, 10А, 10Б

|: | © : suzirya