Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2017 » Травень » 12 » НАШІ НОВІ ДРУЗІ
07:06
НАШІ НОВІ ДРУЗІ

     На початку цього навчального року учні 8-А класу Оріхівської гімназії № 1 «Сузір’я» отримали гарну можливість покращити свої знання з англійської мови, здобути  новий досвід та просто знайти нових друзів, приятелів, однодумців. Починаючи з вересня, ми активно листувалися з учнями 7 класу Гуляйпільського колегіуму "Лідер", знайшли спільні заняття, хобі та стали справжніми друзями. І завдяки наполегливості наших учителів,  Синчило Ірини Анатоліївни та Сєліванової Оксани Василівни, вдалося організувати зустріч у межах нашої гімназії.
У рамках тижня іноземних мов ми дружньо зустріли гостей та провели екскурсію цікавими місцями нашого навчального закладу.  Учні колегіуму уважно слухали  розповіді про гімназію Карпій Аліни Миколаївни, захоплено подорожували світом поезії в БІЦі й оглядали портрети відомих випускників, крокуючи Залою Слави.
Кафедра іноземної мови презентувала  досягнення нашої гімназії, вчителів та успіхи учнів. Маланіна Ксенія, учениця 10-А класу, представила свою наукову роботу, яку вона захищала в МАН.
Під час виступу в музеї гімназії наші учні активно розповідали про себе та своє хобі, продемонстрували цікаві діалоги. Учні 11-Б класу (Галчанський В. та Кіріченко Ю.)  розіграли чудовий діалог, який викликав захоплення в глядачів. Носенко А. та Коротков М., гімназисти 9-А класу, виконали пісні англійською мовою під супровід гітари.
Нам сподобався виступ учнів з Гуляйполя, особливо хореографічна та вокальна майстерність. Після урочистих подій ми ближче познайомилися з нашими друзями по листуванню за філіжанкою чаю, смакуючи солодощами.
Дякуємо за  товариський  візит до нашої гімназії та за подарунки від Гуляйпільського колегіуму! Від цієї зустрічі залишилися лише приємні спогади, сподіваємося на таку  ж незабутню зустріч у наших нових друзів.

Від імені учнів 8-А класу Глущенко Єлизавета

|: | © : suzirya