Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Січень » 15 » НАЙЦІКАВІШІ ПОДІЇ ЗИМОВИХ КАНІКУЛ
08:50
НАЙЦІКАВІШІ ПОДІЇ ЗИМОВИХ КАНІКУЛ

Побували у  Львові

  Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ми живемо. Це — спілкування ,це ті події, які пізніше згадуються все життя.
   На початку року нам видалась можливість відвідати Львів. Цікавою  і  змістовною  була поїздка до різдвяного українського міста Львів.
До групи входили як учні гімназії, так і їх батьки.
    По прибуттю ми опинилися в величній будівлі львівського залізничного вокзалу, яка є пам'яткою архітектури початку ХХ століття. Нас зустріла менеджер і відвела до хостелу, де ми залишили свої речі. По плану у нас була пішохідна екскурсія по Львову.
    Львів — унікальне місто. Під час екскурсії нас вразила краса та неповторність архітектури, європейська культура, доброзичливість людей. Ми із захопленням проходили  вулицями старого міста, відвідали історичні місця Львова. Спершу ми прийшли на площу Ринок, центральну площу міста, де перед Ратушою ми побачили різдвяну шопку. Потім піднялися на Ратушу, де милувалися краєвидами Львову.Побували у вірменському кварталі, бачили місця зйомок фільму « Д ‘Артаньян і три мушкетери», пам’ятник Гасовій Лампі, будинок пір року. А найбільше вражали своєю красою собори та церкви, які були прикрашені до Різдвяних свят. Дуже цікавою була автобусна екскурсія до музею Тустані, там підіймалися на фортецю, яка знаходиться в скелі, а звідти гарний вид на Карпати. Побували на водоспаді Кам’янка, підіймалися до озера Журавлине, всього 350 метрів, але таких важких. По дорозі до Львову, в автобусі ми співали щедрівки , різні пісні.  Неповторними були прогулянки нічним містом,  які зачаровували своєю красою. Яким казковим виглядає Оперний театр. А яка незвичайно  красива різдвяна ярмарка ! Кожного ранку і щовечора , по дорозі до хостелу, вражав своєю величністю, красою собор Ольги та Єлизавети. Собор святого Юра – справжня візитна картка міста, його гордість.  Біля собору Петра та Павла стояв Різдвяний Дідух.Це справжній витвір мистецтва.
   Відвідали найкращий будинок Львова , в якому знаходилось шляхетське казино. Запам’яталося те, як ми відвідали Криївку. Це стилізоване кафе, у стилі військово-оборонної бази. Вражень залишилося море.  Вражають дрібні крамниці, майстерні, кав’ярні, кафе та ресторани, що розкидані тут в неймовірній кількості. Все має свій неповторний настрій – від загадкових кавових «копалень» до таємничої «Криївки». Всі вони так і манять зайти та насолодитися їхньою атмосферою.
  Чудове місто. Місто мощених вузеньких вуличок, храмів і церков. Місто шоколаду і кави, статуй, що спостерігають за тобою з дахів і стінбудинків, що визирають з провулків і виявляються іноді живими людьми. Місто, де різні релігії, місця і часи сходяться разом. Місто відкритих людей і закритих двориків.
   Це одне з найкрасивіших міст України. Тут існує щось магічне. Хто побував тут один раз, обов'язково ще раз сюди повернеться.
   Навіть похмура погода і дощик не змогли зіпсувати настрій. Екскурсія була просто вражаючою, феєричною, дуже пізнавальною, цікавою і фантастичною!
   Такий відпочинок - це море позитивних вражень від побаченого та почутого. Поїздка була  дуже цікавою та  незабутньою.

За інформацією керівника поїздки Наріжної В.В.

ФОТОРЕПОРТАЖ
 

|: | © : suzirya