Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2017 » Вересень » 25 » Ми пам’ятаємо…
13:07
Ми пам’ятаємо…

      Вже стало традицією кожного року у вересневі дні запрошувати до гімназійної родини шанованих гостей: захисників Оріхова часів  Другої Світової війни та воїнів - захисників східних кордонів України. Тож 21 вересня учні 6-В класу зустрічали гостей - учасників АТО: Барка Р. В. та Дудка А.Л.  
      Слова Савєтченка В.І., викладача предмета «Захист Вітчизни»,  про своє дитинство під час війни спонукали до роздумів, викликали незрівнянні хвилювання. А виступи учасників АТО змусили учнів замислитися про нелегкі будні наших воїнів на сході України. Гімназисти задавала питання про умови перебування школярів в місцях бойових дій, про закінчення війни, про ставлення місцевих жителів до воїнів.
      У ході зустрічі панувала атмосфера патріотизму і довіри. Учнів надихнули  запал гостей, їхнє прагнення захищати Батьківщину і віра в перемогу. Вражені зустріччю, учні класу вирішили активно допомагати бійцям, які захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України.  Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі патріоти України. Саме такими хочеться бачити наших учнів і про таку сильну і незалежну Україну мріє кожен із нас.
       Щирі слова подяки ми висловили воїнам за вірність, служіння Україні, її захист  та подарували дитячі малюнки, листи.
       Час сплинув непомітно. Майже годину діти, затамувавши подих, слухали розповіді та спілкувались з героями наших днів. Ніхто не залишився байдужим. Тож хочемо побажати нашим воїнам Божої опіки у справі захисту рідної землі.

ФОТОМИТІ ЗУСТРІЧІ

Класний керівник 6-В класу Синчило І.А.

|: | © : suzirya