Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2021 » Квітень » 10 » Методичний тиждень. Майстер-клас Ярмак А.С.
11:36
Методичний тиждень. Майстер-клас Ярмак А.С.

У царині української філології

06 квітня 2021 року для вчителів-філологів опорного закладу та філій був проведений майстер-клас «У царині української філології» Ярмак Анною Сергіївною, лауреатом обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2021» у номінації «Українська мова та література».

Анна Сергіївна, учитель української мови та літератури КЗОЗЗСО «Сузір’я» Оріхівської міської ради Запорізької області, покроково розповіла про всі етапи зонального та обласного рівнів конкурсу «Учитель року-2021». Вона продемонструвала свої досягнення, використавши індивідуальну картку, у якій містилася інформація про її професійні успіхи й надбання; познайомила всіх присутніх зі своєю проблемною темою «Поєднання традиційного уроку із сучасними технологіями під час змішаного та дистанційного навчання», яка стала основою майстер-класу.

Анна Сергіївна звернула увагу не тільки на теоретичні засади сучасного уроку української мови та літератури, а й на практичну реалізацію отриманих ЗУН під час змішаного та дистанційного навчання. Доречними були інтерактивні вправи, створені Ярмак А.С. за допомогою таких інтернет-програм та сайтів: «НаУрок», «Майстер-Тест», QR Coder, rebus1.com, wordart.com, LerningApps.org.

Наступним етапом майстер-класу була презентація дистанційних уроків: «Дієслово як самостійна частина мови: загальне значення, морфологічні ознаки, синтаксична роль», «Марина Павленко, «Русалонька із 7-В, або Прокляття роду Кулаківських. Добро і зло, казкове і реальне, образи та символи в повісті-казці», основою яких стала розроблена Анною Сергіївною «Технологічна карта уроку».

На тренінгу панувала атмосфера доброзичливості, співпраці, творчості, креативності, взаємодопомоги та єдності молодості і досвіду. Для представників філій цей майстер-клас та рекомендації Анни Сергіївни стануть поштовхом до реалізації власних надбань.

ФОТОАЛЬБОМ

Заступник директора з НМР Інна РЯБЦУН

|: | © : suzirya