Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Листопад » 11 » Ляльковий театр
21:06
Ляльковий театр

Здійснення дитячих мрій

  Яка дитина не мріяла, щоб її улюблені іграшки, які є найкращими друзями, ожили й заговорили? Щоб вони змогли розповісти про себе? Якими таємницями поділилися б? Чи змогли б стати справжніми партнерами в іграх?  
  9 листопада мрії наших дітей здійснилися. Учні 1-х та 2-х класів відвідали ляльковий театр у м. Запоріжжя, подивилися захопливу  виставу «Кіт у чоботях».
   Театр ляльок — це унікальний вид мистецтва, де актори та ляльки разом створюють на сцені неповторні історії. Ляльки-актори зазвичай рухаються по сцені завдяки вмілим діям акторів-ляльководів, а іноді й за допомогою спеціальних пристроїв. Лялька здатна викликати в глядачів не менше захоплюючих емоцій, ніж професійний актор. Якщо її повертати в різні боки під час розмови, то здається, що вона не лише сама розмовляє, а й посміхається чи плаче, навіть гнівається. 
   У справжньому ляльковому театрі «живуть» різні ляльки. І в цьому ми впевнилися, коли побували у музеї ляльок, розташованому в театрі. Нам розповідали про історію ляльок, як вони працюють, з чого їх виготовляють, про різні види ляльок (рукавичні, маріонетки, тростинові та ін.)
   У театрі є спеціальний цех, де народжуються казкові герої. Тут працює ціла команда майстрів своєї справи: художники-постановники, дизайнери, костюмери, столяри.
  Сузір’ївці поверталися додому із бажанням перетворити й своїх домашніх іграшкок у акторів.

ФОТОЗВІТ                                                 ВІДЕО

Класовод 1-А класу Волошина Світлана Анатоліївна

|: | © : suzirya | Теги: ляльковий театр