Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Червень » 3 » Квест у 4-В класі
10:17
Квест у 4-В класі

У пошуках скарбів…

     29 травня учні 4-В класу КЗ «ОЗЗСО «Сузір’я» відправилися у незвичайну подорож на острів «Десь Там», де їх чекали скарби. Із собою в далеку путь діти  взяли жарти, веселощі, гарний настрій, творче натхнення, силу, розум і кмітливість, щоб подолати всі труднощі.

     Четвертокласники,  розподілившись на команди «Чорна перлина» й «Непереможний Джек», почали змагання. За кожну перемогу вручалися золоті монети, за які учасники мали змогу викупити карту скарбів. Уболівальниками були батьки, які влаштували дітям перепочинок-пікнік, адже треба було підкріпитися. Перемогла, звичайно, дружба, бо монет однієї команди не вистачило б для викупу карти. У скрині дітей чекали солодкі подарунки (намиста - для дівчат, кулони - для хлопців) та медалі. Продовжилося наше родинне свято іграми й розвагами на свіжому повітрі. Перед тим, як вирушити додому, діти залишили капсулу часу -  послання зі своїми мріями. Всі, хто брав участь в нашому квесті, знайшли справжні скарби: гарний настрій, позитивні емоції, можливість поділитися своїми знаннями, кмітливістю. Випускники зі своїми батьками багато посміхалися, а, як свідчать наукові дослідження, свіже повітря й гарні емоції допомагають людині жити довго та щасливо. Адже, найбільший скарб людини - це її життя.

     Дякую батькам і дітям за незабутні враження й гарні емоції. Лише завдяки педагогіці партнерства можна допомогти розкрити та розвинути здібності й  таланти кожної дитини.

ФОТОЗВІТ

Класовод 4-В класу Платонова О.І.

|: | © : suzirya