Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Лютий » 16 » Квест – гра
09:04
Квест – гра

Квест – гра
 «Подорож  країною Математики»

  15 лютого 2018 року  в рамках проведення математичного тижня  з учнями 6-А і 6-Б класів, було проведено свято «Подорож у світі Математики ». Учні ознайомилися з математикою і поезією, переглянули відео, яке приготувала гімназистка 6-А класу Гаращенко Анна, дізналися таємницю множення на дев’ять за допомогою пальців рук . Таран Андрій учень 6-В класу показав майстер- клас зі складання «Кубик Рубіка» за одну хвилину.
Далі учні були розділені на дві групи. Перша група брала участь у квест-грі, яка мала такі завдання: «Станція №1 - розгадування математичного кросворду », «Станція № 2 – завдання на логічне мислення», «Станція № 3 – завдання для розумничок». У кабінеті математики особливо швидко хотілося розв’язати всі поставлені перед учасниками задачі. «Станція № 4 – проходила через БІЦ гімназії і мала завдання «Цікавий годинник», учасники вправно знаходили відповіді в задачах та кріпили їх на циферблаті годинника. Бібліотекар БІЦ  Білодід Л.І. заздалегідь приготувала  виставку «Книги + цифри  = розум ». Вона об’єднала в собі художні твори, що мають у своїх назвах числа. Зокрема «П’ятнадцятирічний капітан», «Одиниця з обманом» та інші.
  Друга  група взяла участь у розважальній  програмі « Математичний калейдоскоп» . «Кубик Рубіка», «Крокодил», «Картина з геометричних фігур»   - ці конкурси на математичну тематику  запалили в дитячих серцях любов до математики.
  Складна наука математика , завдяки конкурсам та квесту , стала для гімназистів  на крок ближче . На пелюстках семикольорової ромашки  учасники написали свої яскраві враження від заходу і побажання «ще більше проводити таких веселих уроків».

 Вчитель математики –Юйкова Яна Іллівна

ФОТОЗВІТ  

|: | © : suzirya