Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2017 » Травень » 24 » Конкурс «Кенгуру»
07:29
Конкурс «Кенгуру»

«Кенгуру» збирає друзів

     За словами М.В. Остроградського « зацікавити розум дитини – ось що є одним із основних положень нашої доктрини, і ми нічим не нехтуємо, щоб прищепити учневі смак, ми сказали б навіть пристрасть, до навчання».
     На сьогодні в Україні немає області, де б не знали про Міжнародний конкурс «Кенгуру». Він крокує планетою, об’єднуючи все більше учнів, вчителів та батьків. Участь у ньому – це вже перемога над собою, над байдужістю, перемога зацікавленості над її відсутністю. Це перемога бажання більше знати та вміти.
     Конкурс дає змогу учасникам проявити себе, позмагатися й виділитися серед інших. Математичний конкурс «Кенгуру» - це свято логіки, кмітливості, натхнення та цікавості.
     Що приваблює учнів нашої гімназії у цьому конкурсі? По-перше, це непідкупна цікавість до інтелектуальних змагань, до розв’язування задач – справжній азарт. По-друге, можливість вільно проявити свою творчість, навіть тоді коли вона приносить хибний результат.
      З великим ентузіазмом ставляться до конкурсу вчителі математики гімназії, адже він допомагає виявити математичні здібності учнів, організувати їх на самостійну роботу з підвищення свого інтелектуально-математичного рівня.
     В цьому році участь у конкурсі взяли 163 учня гімназії. 47 гімназистів досягли відмінних результатів, 67 – добрих.
     Кожен учасник отримав сертифікат, пізніше – отримає інформаційний вісник, що містить умови завдань усіх рівнів, їх розв’язки та прізвища учнів, котрі досягли найкращих результатів.

Тож, готуйте ручки, розум на додачу

і пишіть із нами «кенгуру» - задачі.

     Гімназійний координатор конкурсу «Кенгуру» Дейнега Л.І.

 

 

Другокласники вперше взяли участь у конкурсі "Кенгуру"

|: | © : suzirya