Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Травень » 25 » «Кенгуру» крокує по гімназії
11:15
«Кенгуру» крокує по гімназії

«Кенгуру» крокує по гімназії

   «Кенгуру» скликає друзів»  - вислів, який давно уже став не просто улюбленим девізом Міжнародного математичного конкурсу, а виміром найкращих та найщиріших емоцій учнів усієї України.
Математику не можна не любити, тим більше цікаву математику, подорож якою пропонує здійснювати давній друг учнів 2 – 11 класів – ММК « Кенгуру». Кожного навчального року малеча та старшокласники мають можливість брати участь у цьому виді інтелектуальних змагань. « Кенгуру» єднає школярів у прагненні бути успішними, розвивати свій потенціал, виховувати в собі вміння визначати власні здібності та оцінювати можливості, дає заряд активного оптимізму. Радість від досягнутого успіху посилює віру у власні сили, стверджуючи формулу успіху. «Хто з дитячих років займається математикою, той розвиває увагу,тренує свій мозок, свою волю, виховує наполегливість і завзятість у досягненні мети».
  Кожен учасник, чи то «Малюк», «Школярик», «Кадет», «Юніор» і навіть «Випускник», з нетерпінням очікував підсумків конкурсу, щоб отримати свій заповітний сертифікат.  Цього навчального року в ММК «Кенгуру» взяли участь 186 гімназистів. Сертифікати з відмінним результатом отримали 54 учні, добрим 90 – учнів. Бажаємо всім учасникам конкурсу і цьогорічного, і наступного, врахувати свої помилки, поглибити знання, знову і знову розв'язуючи нестандартні, але такі практичні, пристосовані до звичайного життя задачі.
« Кенгуру» без кордонів з року в рік крокує разом з сотнями тисяч українських школярів. Поспішаючи взяти участь у конкурсі, здобути найкращий результат, діти прокладають стежину до власного саморозвитку та цікавих відкриттів у цариці математики.

Координатор конкурсу в гімназії Л.І Дейнега

|: | © : suzirya