Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2017 » Квітень » 25 » Канікули. Львів 2017
08:19
Канікули. Львів 2017

Поїздка до Львова

        В наш час майже всі люди живуть буденним життям і ніхто навіть не намагається якось його урізноманітнити. Дехто, звісно, живе повним та цікавим, насиченим пригодами життям. На весняних канікулах учні гімназії вирушили до прекрасного міста Львів. Вважається, що побувавши у Львові хоч один раз, ви обов`язково захочете повернутися сюди знову. Так і є, адже ця поїздка у Львів не була першою, але, попри це, вона була не менш захоплюючою. Прибувши до міста поїздом, ми залишили речі в готелі «Leo City», поснідали та відправилися гуляти містом. Першою нашою зупинкою була статуя львівських Ромео і Джульєтти. Нам розповіли також, що всі історії, які пов’язані з любов’ю та ті, що відбувалися у Львові закінчувалися трагічно. І історія львівських Ромео і Джульєтти не є винятком.

      Далі ми пішли до оперного театру. Незважаючи на те, що ми там уже були, будівля зачарувала нас своєю величчю та красою. Також цього разу ми вже заходили всередину театру, який нас неабияк вразив. І ми не могли не сфотографуватися там. Далі ми скупилися в магазинах та пішли до діатонічного саду і знову по магазинах. По дорозі до нашої наступної зупинки ми зустріли "золоту даму".  Ці всі подорожі ми здійснили лише першого дня у Львові.

      Другого дня, гарно відпочивши, ми відправилися до музею зброї, де представлена зброя всіх віків на народів.

       Потім ми відвідали різноманітні та не менш вражаючі церкви. Також були в майстерні свічок, де кожен з нас міг придбати різнобарвні свічки. Далі наш екскурсовод Сюзанна відвела нас до аптеки-музею, де ми спускалися до підземелля. Нам розповіли багато як історичних фактів так і цікавих легенд, пов’язаних із тим місцем. Для нас став несподіванкою парад, який ми побачили під час прогулянки. Дивовижно те, що з нами їздило багато дітей молодших класів, і коли ми почули мелодію гімну України, всі почали співати пісню. Коли ми стояли і чекали на виступ цього параду біля ратуші, нам неабияк поталанило. Адже ми зустріли мера міста і він із задоволенням погодився з нами сфотографуватися (див. фото нижче).

     Ми відвідали майстерню пряників, де нам дали майстер-клас по розмальовуванню пряників. Нам дали на вибір три пряника: серце, заєць та сова. Кожен вибрав ту млдель, яка була йому до душі. Потім ми приступили до роботи та розмальовували так, як ми забажаємо. Кожен з нас залишився задоволеним, адже це не тільки розвиває творчість та фантазію, а ще й це приємно та смачно. Ввечері вирішили здійснити тур на поїзді, під час якого побували там, де за програмою туристів не водять, а даремно. Але це ще не все, на кінець дня половина нашої групи здійснила прогулянку нічним Львовом. В таку пору доби він зачаровує та манить своїми освітлювальними та неповторними будівлями. Деякі місця навіть не можна упізнати, адже вони відрізнялися від того, що ми бачили вдень.

     І ось останній день нашого перебування у цьому неперевершеному місті – Львів. Спочатку, як завжди, нас смачно та ситно нагодували і відправили за новими враженнями. Потім нас повели на ратушу, де ми залишили пам’ятний напис про нашу поїздку. Далі прогулялися по студентському парку, який дещо нагадує Софіївку. Нашою останньою зупинкою під час подорожі став собор Святого Юри. Там панувала атмосфера тиші та спокою. Кожен, хто бажав, міг написати за здравіє та за упокой своїх близьких та покласти пожертви.

      Ось і все, за той час, який провели в цьому стародавньому місті,  ми мали змогу не тільки збагатити свої знання та побачити надзвичайні краєвиди і пам’ятки історії, а ще й проявити свої творчі здібності. Поїздка тривала 3 дні. Звісно, цього виявилося мало, але ті хвилини, що були проведені у Львові, залишаться в пам’яті кожного назавжди! І звісно, я дякую нашим вчителям (Віра Василівна, Наталія Степанівна) за таку поїздку, яка зробила наші весінні канікули не безглуздим марнуванням часу, а захоплюючою поїздкою і часом, наповненим враженнями та пригодами.

      
 

|: | © : suzirya