Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Травень » 24 » Екскурсія на виробництво
06:17
Екскурсія на виробництво

З печі - до малечі!

    Переконані, що у дитинстві неодмінно слід відвідати пекарню. Кожну людину має гріти такий теплий дитячий спогад. Повірте, навіть не для того, щоб спростувати деякі казкові уявлення, що булки та батони зростають на деревах. Сучасних дітей у таку оману не введеш. Але саме сучасним так бракує саме реальних, а не анімаційних чи графічних відчуттів.  А ще… маленької, так до кінця й не розкритої таємниці. Все це гармонійно поєднує найстарший у житті людства продукт. Бо випікання хліба, яким би прадавнім воно не було, дозволяє використовувати  надсучасні технології, прилади і обладнання.

   22 травня  2019 року учнів 4-х класів КЗ «ОЗЗСО «Сузір’я» побували на пекарні підприємства «Агротех». Знайомство з кропітким процесом виробництва усієї продукції провели головний технолог Акименко І.О. й завідувач виробництва Савчук Т.Ю. 

    


    Пекарня виготовляє продукцію згідно новітніх вимог.  Екскурсія захопила школярів і оригінальною напівігровою формою, і цікавим виробничим змістом. На власні очі діти побачили зерносховище, млин, пекарню. Сузір’ївці мали можливість самостійно виготовити солодкий кекс і булочку з улюбленою начинкою. А потім посмакувати запашну випічку власного виробництва.  По закінченню екскурсії працівники  «Агротех» провели лотерею, кожна дитина отримала на згадку подарунок. Зауважимо, що всі екскурсанти повернулися ситі та задоволені! 

     Велика вдячність Маричу Станіславу Геннадійовичу та працівникам пекарні за яскраві дитячі враження й незабутні спогади. 

Класоводи 4-х класів 
Волошина С.А., Платонова О.І., Сьомченко І.Я. 

 

|: | © : suzirya | Теги: Сузір'я, Orikhiv, Агротех, Оріхів