Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2016 » Листопад » 18 » Екскурсія на «Оріхівсільмаш»
09:36
Екскурсія на «Оріхівсільмаш»

    Багато учнів 7-А класу живе в заводському мікрорайоні міста Оріхова. Усі ми бачили руїни заводу «Орсільмаш». Розповідають, що колись цей завод був гордістю нашого міста, місцем роботи понад тисячі оріхів’ян. А зараз це розвалені цехи, пустка і занепад.
    12 років тому приватний підприємець Купрінов А.М. розпочав будівництво нового заводу «Оріхівсільмаш». Цей завод також випускає сільськогосподарську техніку: культиватори, прицепи, зернорозкидувачі. Екскурсію по заводу нам провів головний інженер Євгеній Віктор Глухов. Ми бачили, як із звичайного листа металу вирізаються необхідної форми частини, а потім з них створюються деталі, які збираються в певний пристрій. Готовий виріб фарбується, а потім продається . На кожному етапі виготовлення всі деталі ретельно перевіряються у відповідності до стандарту. Побували ми і в конструкторському бюро, яке є на заводі. В ньому інженери на комп’ютерах проектують всі складові частини с\г техніки. А вже потім ці розробки реалізуються в деталі і вироби в цехах заводу.
   Нам розповіли, що завод потребує висококваліфікованих працівників робітничих спеціальностей: слюсарів, токарів, фрезерувальників, а також інженерів-конструкторів, менеджерів, економістів.
    У майбутньому завод планує розширитися і збільшувати асортимент і кількість своєї продукції. На заводі будують нові цехи і працюють будівельні бригади.
    Ми зрозуміли, щоб працювати на таких заводах навіть робітниками, потрібно багато чого знати. У цехах стоять сучасні станки, верстати, деталі створюються відповідно до креслень.
Цей завод – наш ровесник. Ми бажаємо йому процвітання і успіхів у реалізації своєї продукції. І хай у найближчому майбутньому він стане гордістю нашого міста, а його продукція відома усій Україні, навіть Європі.

Учні 7-А класу

Фотозвіт

|: | © : suzirya