Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2017 » Квітень » 28 » Екскурсія до м.Дніпро, 5-А
09:24
Екскурсія до м.Дніпро, 5-А

ЕКСКУРСІЯ до ДНІПРА

     22 квітня ми, учні 5-х класів, разом з нашими вчителями відвідали місто Дніпро. Близько 10 години ранку ми розпочали екскурсію з Планетарія. Там було надзвичайно круто. Ми переглянули цікавий фільм. Спочатку здавалося, що на нас падає Земля і це був лише початок. Цікаво було дізнатися про віражі, небесних привидів та кола біля сонця. Побачили своїми очима те, про що розповідали на уроках природознавства.

     Потім ми вирушили до Гончарні. Нас розділили на три групи і почалася захоплююча подорож. Спочатку наша група прослухала лекцію про глину та кераміку, потім кожен власноруч змайстрував різноманітні глиняні вироби, а наприкінці екскурсії ми дивилися, як це роблять справжні майстри. Мені це дуже сподобалося, а найголовніше, у мене залишився на згадку мною зроблений глечик.

     Не менш захопливою була і сама подорож по місту. Екскурсовод розповідав багато цікавого. Проте найбільше мені запам’яталося те, як ми загадували бажання біля великої скляної кулі та кидали монетки у річку Дніпро.

     І найсмачніша екскурсія була у Піцерію. Для нас провели майстер-клас з приготування піци (вважаю улюблена страва всіх дітей). Ми своїми руками приготували піцу і з великим задоволенням її з’їли. Було дуже весело і смачно.

     На цьому наша екскурсія завершилася. Ми попрощалися з містом і вирушили додому.

     Особисто для мене це була пізнавальна, цікава та захоплива подорож. (Див. ФОТОЗВІТ)

    Дякую вчителям та адміністрації гімназії за те, що організували для нас таку екскурсію. Сподіваюся, що не остання…

Дудка Богдан, учень 5-А класу

|: | © : suzirya