Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Вересень » 5 » Екскурсія до Лондона
13:53
Екскурсія до Лондона

Гімназисти у Лондоні 

   Лондон - столиця Великобританії. Однією з унікальних якостей Лондона є те, що він до цих пір утримує першість як найбільше місто Європи. Але місто значне не тільки розміром, але й своєю величчю, великою кількістю історичних об'єктів, мостами і палацами.
    

У місті є багато визначних місць, кожне з яких має свою важливу історію: Вестмінстерське абатство, Букінгемський Палац, Трафалгарська площа та сотні інших. Всі вони варті відвідин, крім того, не можна оминути увагою численні музеї та галереї, які є домом для безлічі унікальних витворів мистецтва різних напрямків. 
   Нам приємно було зануритись у атмосферу англійської мови, однак зважаючи на те, що місто є багатонаціональним, можна було почути безліч акцентів та варіантів вимови, що звісно додає місту своєрідного колориту.

   Лондон є привітним для усіх, хоча і не слід забувати про мінливу погоду. Вона така ж непередбачувана, як і місто. В один день мали досвід  відчути усі радощі дощу, снігу, а також сонечка.
    Пощастило відвідати всі чотири частини Лондона.
  У районі Сіті відвідали церкву Св. Пола, творіння початку XVIII століття. У районі Вестмінстер навпроти St James Park побували у  St James Palace, який з XVII по XIX століття був королівською резиденцією. На відстані 400 м від нього знаходиться Buckingham Palace, в якому пощастило побувати.
   Відвідали  Westminster Abbey - місце коронації англійських монархів і поховання великих англійців. Звичайно ж, побачили Біг Бен, який розташований навпроти Вестмінстерського абатства.
   Покаталися на «London Eye» - найбільшому в світі колесі огляду.
  British Museum - один з багатьох музеїв Британії, але той єдиний, який ніяк не можна було пропустити.
   Відвідали музей Madame Tussaud's - неймовірні враження!
   Прогулялися по Hyde Park - найбільшому і найвідомішому парку Лондона.
  Віндзорський замок — найстаріший і залюднений замок в світі, улюблена резиденція королеви Єлизавети II. Вічний символ англійської монархії, королівська резиденція з більш ніж 900-річною історією. В рамках екскурсії у нас була унікальна можливість не тільки побачити, але і відвідати цей прекрасний палац, побувати в королівських покоях і в каплиці Святого Георгія, подивитися на меморіал князю Альберту, побачити ляльковий будиночок королеви Мері, виставку королівського посуду і багато іншого.

  Лондон – місто контрастів. Ідучи по переповненій вулиці, можна потрапити до тихого і спокійного закутка в серці міста, а розглядаючи прохолодно скляну архітектуру хмарочосів, важко не звернути увагу на тисячі старих і неймовірно красивих будинків. Незважаючи на те, що англійці консервативні та стримані, на вихідних на площі CoventGarden побачили велику кількість диваків, які розважали публіку численними жартами та фокусами. Отже, наша подорож була неймовірно яскравою, цікавою та, звісно, непередбачуваною.

   Мабуть, саме через погоду, і місто, і люди не припиняють дивувати. Лондон потішив кожного з нас певною своєю стороною і  приємно здивував нас під час подорожі. Тому, хотілося б висловити подяку своїм батькам та організатору поїздки Синчило І.А. за таку мандрівку і заохотити кожного практикувати англійську мову.
 

|: | © : suzirya01orikhiv | Теги: Оріхівська гімназія №1 Сузір'я, Оріхів, лондон