Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Лютий » 27 » Екскурсія до Центру Зайнятості
14:07
Екскурсія до Центру Зайнятості

Екскурсія до Центру Зайнятості

Сьогодні ми восьмикласники, а наступного року перед нами постане вибір: продовжити навчання в гімназії, а потім здобути освіту в вищому навчальному закладі чи стати кваліфікованим спеціалістом,  продовживши навчання в ліцеях, коледжах, колегіумах.
Вибираючи професію,  потрібно чесно для себе відповісти на 3 запитання:
«Що ти хочеш?», «Що ти можеш?»,  «Що потрібно країні?».
Визначити професії, які користуються найбільшим попитом в регіоні учням гімназії допомагає Оріхівський Центр Зайнятості.
  23 лютого 8-А клас відвідав  цей центр. У фойє  нас привітно зустріли,  ознайомивши з картотекою професій України. Серед переліку були як знайомі нам професії, так і ті, про які ми чули вперше. Ми дізналися про ці професії все,  що нас цікавило. Потім ми спілкувались з заступником керівника Оріхівського бюро правової допомоги - Яковенко Анною Миколаївною.  Вона ознайомила нас з діяльністю цього бюро, яке є самостійним відділом місцевих Центрів зайнятості з наданням безкоштовної вторинної правової допомоги.
  Також ми взяли участь у цікавому профорієнтаційному квесті. Його з нами провела психолог  Яна Іванівна Дубяга. Клас був поділений на 2 команди, кожній був виданий маршрутний лист з назвами станцій,  які ми повинні були відвідати. Ці станції знаходились в різних кабінетах Центру. Кожна станція охоплювала певну групу професій. Ми відповідали на тести, відгадували загадки, намагалися пантомімою зобразити певні професії… Ми весело, змістовно та з користю провели час.
  Висловлюємо вдячність Дубязі Я.І., Яковенко А.М., всім працівникам Центру зайнятості за цікаву і пізнавальну екскурсію.

Учениця 8-А класу  Колесник Катерина

 

|: | © : suzirya