Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Листопад » 6 » Екскурсія
10:32
Екскурсія

Пізнавальна екскурсія

до Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки

5 листопада до Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки завітали учні 7-А класу КЗОЗССО «Сузір’я» разом з учителями англійської мови Сєлівановою Оксаною Василівною, Саветченко Анастасією Юріївною та класним керівником Наріжною Вірою Василівною.

Таку ж екскурсію здійснили учні 11-А класу 11 листопада з учителями Сєлівановою Оксаною Василівною, Саєнко Оленою Миколаївною та Ярмак Анною Сергіївною.

Під час екскурсії учні дізналися, як стати читачем бібліотеки та про її багатий книжковий фонд. Цікаво було почути, що бібліотека налічує 1,5 млн. одиниць, у тому числі біля 10-ти тисяч примірників цінних та рідкісних видань. До послуг користувачів є 14 відділів обслуговування. Захоплюючими були відвідування читацької зали, абонементу, центру національних культур. У відділі технічної літератури учням продемонстрували роботу 3-D принтера та сучасні конструктори. У відділі рідкісних і ціннісних видань учні та вчителі з великим задоволенням слухали розповідь про унікальні видання, збережені в бібліотеці, розглядали старовинні книги, видані в різні століття, порівнювали їх, розглядали великі та крихітні примірники книг, дивувалися технологіям їх створення. 

Цікавим доповненням до екскурсії стали навчальні та пізнавальні ігри англійською мовою у відділі іноземної літератури. Наталія Іванівна Яценко, завідувачка відділом, ознайомила учнів з  різноманітною літературою, написаною  іноземними мовами та про  можливості читати такі твори мовою оригіналу.

Захоплююче, весело та радісно пройшов цей день у Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці. А найголовніше це те, що учні мали змогу попрактикуватися у спілкуванні англійською мовою.  


 

Відгуки учнів 11-А класу про екскурсійну поїздку до Запорізької обласної універсальної бібліотеки

    Мені в голову ніколи не приходила думка, що в бібліотеці може бути настільки цікаво. Дякуємо нашому екскурсоводу Дмитрові за надзвичайно захоплюючу екскурсію.
    Працівники бібліотеки – то не буквоїди. Вони веселі, енергійні, розумні люди. Дякую вам за проведений час. Усе було просто супер.
    Я переконана, що 17 років – це вже не дитинство. Але англомовні ігри з працівниками Запорізької обласної універсальної бібліотеки – це щось… Залюбки приїду до вас знову. До зустрічі!
    Книги – це красиво та корисно. Наша Запорізька бібліотека – це не просто книгозбірня. Це духовне, культурне, мистецьке серце. Я щиро вдячна за цікаву екскурсію.

 

ФОТОЗВІТ

Вчитель англійської мови Сєліванова О.В.,

класний керівник 11-А класу Ярмак А.С.
 

|: | © : suzirya