Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Лютий » 26 » Екскурсія
14:46
Екскурсія

ПриватБанк радо зустрів сузір’ївців

   З метою ознайомлення учнів зі світом сучасних професій та робочим процесом працівників банку учні 4-Б і 4-В класів КЗ ОЗЗСО «Сузір’я» здійснили екскурсію до ПриватБанку.

       

   Під час екскурсії учні спостерігали за роботою фахівців Приватбанку з клієнтами. Дітей вразило, що  у кожного працівника є планшет, за допомогою якого він дуже оперативно, не втрачаючи ні хвилини часу, знаходить відповідь на поставлене питання. Особливу увагу звернула малеча на спілкування за круглим столом, де професіонали банківської справи мають  можливість показати найнеобхіднішу інформацію на планшеті.
  Сузір’ївці  отримали урок фінансової грамотності від фахівця відділення банку Мул Ірини та ознайомилися з правилами користування банкоматом, терміналом, були попереджені  про випадки економічних шахрайств, пов’язаних з банківськими картками, а також отримали корисні поради  про дії у таких випадках.

    

   Під час екскурсії учні познайомилися з основними банківськими професіями: менеджер банківської сфери, касир-операціоніст, спеціаліст з обслуговування клієнтів, отримали інформацію про користування Інтернет-банком «Приват-24», мобільними додатками банку.
 Четвертокласникам були видані подарункові сертифікати. Фахівці банку радо запрошували учнів разом з батьками  отримати карту Юніор, яка дає змогу самостійно і розумно розпоряджатися коштами. Зі слів  учнів, екскурсія була дуже пізнавальною, адже вони отримали багато цікавої  та корисної інформації.

                                                Класоводи 4-х класів О.І.Платонова,І.Я.Сьомченко

|: | © : suzirya