Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2020 » Січень » 15 » Добрі справи єднають (підсумки)
14:02
Добрі справи єднають (підсумки)

Добрі справи єднають

Даруй тепло усім навколо,

Твори, доводь, здійсни, люби.

Жени з душі своєї холод,

Ці миті – спогад… збережи.

Кінець 2019 року був насичений спільними справами та яскравими враженнями від їх реалізації, прагненнями зробити наше шкільне життя дивовижним. Можна сказати з впевненістю, що нам це вдалося завдяки єдності учнів, учителів та батьків.

У вересні на засіданні батьківської ради всі підтримали ідею зробити нашу новорічну ялинку особливою. Батьки придбали 70 кульок одного розміру з пінопласту за рахунок благодійних внесків і виготовили від кожного класу дві новорічні прикраси: синього (електрик)  і золотого  кольорів. Зі стрічок цих же кольорів були зроблені банти. Наша ялинка дійсно була особливою, адже кожен класний колектив узяв участь у створенні її дизайну. Крім того, кожна класна родина виготовила новорічні чобітки, якими прикрасили приміщення, різнокольорові сніжинки, які створили неповторний новорічний настрій.

І завжди поряд - батьки наших учнів, бо без їхньої допомоги й підтримки «Сузір’я» не може існувати. Велика подяка всім, хто долучився до організації цієї справи: Піхулі Н. (11-Б), Трофименко І. (10-А), Левченко В. (9-Б),  Шевченко С.  (6-Б),  Бутурліній О. (6-А),  Дейнезі  Ю. (7-А), Сапко О. (4-В), Соловей О. (1-Б).

Зранку 19 січня, у День Святого Миколая, нас зустрічав Дід Мороз із лісовими мешканцями.  Кожен отримав привітання від казкових героїв, а дехто навіть різочки від ельфа, який, мабуть, усе про всіх знає.  Головними героями свята були Дід Мороз (Тарасевич А.), ельфи (Палій А. (1-А)  і Войтик І. (9-А)), лісові мешканці (Кононенко А. (3-В),  Клименко К. (3-В), Кузеванова Д.( 2-В), Вольвач Д. (2-Б)).

До Дня Святого Миколая кожен класний колектив підготував дарунки нашим захисникам. До новорічних сюрпризів були вкладені солодощі, а ще іграшки, листи від дітей з привітаннями, новорічні сувеніри,  необхідні речі (шкарпетки, шарфи…). Діти початкових класів до Дня Збройних сил України виготовили ляльки-мотанки, які  були передані разом з подарунками.

60 захисників з 23-го окремого мотопіхотного батальйону (м. Селідово, Донецька обл.) отримали подарунки 19 грудня, в День Святого Миколая, завдяки допомозі волонтерів Дегтяренко Ольги Іванівни та Ольги Арсентьєвої, яка разом з чоловіком доставила сюрпризи до місця призначення вчасно. Ця адреса доставки обрана не випадково, адже 60 бійців, які отримали подарунки, - це рота командира 1-ї механізованої бригади 23-го окремого мотопіхотного батальйону лейтенанта Олександра Назарова, випускника нашого закладу освіти, а командиром батальйону є підполковник Дмитро Герасименко – теж наш випускник.

Маємо надію, що у подарунках знайшли бійці не лише речі, які їх порадували, а й подих дитинства, домашнього тепла і новорічного настрою.

Зима, на жаль, не дарує нам снігу, морозних днів, візерунків на вікнах, а у нашому фоє відчувався подих зими. Зайшовши до закладу,  кожен потрапив до казкового зимового лісу, у якому маленька красуня ялинка одягла на себе святкові вогники. Скільки фотосесій пройшло біля неї!? Ялинка раділа і дітям, і вчителям, і батькам, і цілим родинам…

Новорічний дизайн класних кімнат вразив ідеями і творчим підходом до справи. Ялинка прикрашена яскравими квітами,  камін з чобітками та подарунками, витинанки на вікнах, святкове оздоблення біля класних кімнат - все це і ще багато іншого радувало нас на новорічні свята.

 

Новорічні святкування у «Сузір’ї» пройшли весело. Для учнів 1-4 класів приготували новорічну виставу працівники КЗ «Будинок дитячої творчості» Оріхівської міської ради під керівництвом Л. Ярової. Вистава була казковою, яскравою. Дякуємо за творчий підхід і співпрацю всім учасникам. Солодкі подарунки для учнів  1-4 класів приніс Санта Клаус зі своїми помічниками. Костюм Санти пошила вчителька технологій Зєнцова А. В. за кошти, отримані від збору макулатури. А Сантою на всіх святах був Тарасевич Андрій, учень 10-А класу, член учнівського парламенту. Дякуємо Андрію за перевтілення і гарно зіграну роль.    

Святковий захід у 5-7 класах був надзвичайним! Санта Клаус заїхав на гіроскутері, «Новий 2020 рік» - на скейтборді у супроводі оленів. Ці ролі зіграли хлопці 7-Б класу («Новий рік»  – Тахтаул І., олені -  Бодюл І., Осипович Д., Нікітін І., Назаренко Н., Габідулін Я., Рябіченко І.). Надзвичайні танцювальні номери, яскраві костюми, цікаву режисерську роботу ми побачили завдяки Скляровій Яні, керівнику хореографічного колективу,  який  відвідують  учні нашого закладу. «Новорічні дива», «Посіпаки», «Різдво», «Ляльки Лол» - ці танцювальні постановки подарували усмішку, радість, чарівні відчуття. Дякуємо учасникам колективу й  керівнику. Новорічний флешмоб об’єднав учнів 5-10 класів, а спільна справа подарувала нові знайомства, друзів, однодумців, неповторні хвилини творчого пошуку й народження нових ідей.

Новорічна дискотека пройшла для 8-11 класів у супроводі відомого у нашому місті  вокально-інструментального  гурту «Bend Box», учасниками якого є наші хлопці 11-Б класу (Ковальов Р. і Коротков М.). Хлопці порадували всіх присутніх сучасними та ретрохітами. Дякуємо менеджеру гурту Соколу Олексію і хлопцям за виступ. Ігри, святкові хороводи від 11-х класів (останні в їхньому шкільному житті), танці, святкова ілюмінація створили атмосферу шаленого святкування, вибуху емоцій та адреналіну.

ФОТОЗВІТ

Свята закінчилися, спогади будуть з нами завжди. Хай ці незабутні миті  породжують нові ідеї та прагнення, нові проєкти, щоб наше життя у «Сузір’ї»  було неповторним, яскравим і незабутнім, щоб ми були новаторами у нашому місті, щоб про нас знала вся Україна. Успіхів усім і нових вражень!

Заступник директора з виховної роботи

Гур’єва О.М.

#шкільнародина

|: | © : suzirya