Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Травень » 21 » День вишиванки
10:19
День вишиванки

Вишиванка – національний символ України

  Насиченим і цікавим видався день 17 травня у гімназії «Сузір’я», коли вся Україна відзначала День вишиванки.
  Свято національного вбрання для гімназистів-першокласників відбулося вперше. Учні  прийшли у вишитому вбранні, готуючись до ланцюга національної єдності. На хлопчиках – вишиті сорочки, а от дівчатка порадували око різноманіттям : сорочки, платтячка, спіднички, костюми. Завершили образ віночки  з квіточок та стрічок. Дітям було цікаво взяти участь у такому грандіозному дійстві. Стоячи поруч з товаришами, вони відчули себе частиною міцної гімназійної родини, причетними до того, як твориться історія, започатковуються нові традиції. Гордість за Батьківщину та рідний навчальний заклад переповнювала їх маленькі сердечка.
  Не менш цікавою та захоплюючою для учнів була участь у створенні малюнків  на асфальті «Український орнамент». Вони разом з батьками та класоводами придумували сюжети, планували розміщення малюнків. Кожен вніс свою часточку в загальну справу. Колективна справа зближує, а спільна мета гуртує навколо себе. Це особливо цінно для дітей, які роблять перші кроки у становленні себе як особистості та шукають своє місце в колективі.
  Відвідали юні гімназисти  і фотовиставку «Вишиванка єднає Україну», організовану вчителем української мови та літератури  Яремчук Ніною Іванівною.   Кожен із цікавістю знаходив і розглядав свої фото та  фото своїх однокласників.
  Дякуємо за відчуття єдності з усією Україною, яке подарував нам  цей яскравий травневий  день!

Фоторепортаж, відео1, відео2

Класовод 1-В класу Пакета О.О.

|: | © : suzirya