Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Червень » 5 » Cвято першокласників
08:06
Cвято першокласників

Наше дитинство – справжнісінька казка

На світі багато є різних країн –
На березі моря, між гір і долин.
Та як не шукай, ти ніде не знайдеш
Країну Дитинства, де щастя без меж!

    П'ятий четвер травня видався особливо сонячним, адже першокласники завершували 2018 – 2019 н. р. караваном вражень «Наше дитинство – справжнісінька казка».
     Урочистий початок свята відбувся в мальовничому сквері школи. Караван мав шість зупинок, які викликали в учасників найрізноманітніші враження. Казкові герої допомагали учасникам команд неухильно дотримуватися зазначеного маршруту та безпомилково виконувати всі завдання, а сузір'ївці у свою чергу допомагали Мальвіні, Буратіно та Букварику відшукати вкрадену Карабасом Барабасом абетку.
     Першокласники за допомогою гімнастичних палок направляли золоту рибку до різних берегів озера, у парі писали відповіді до задачок Мальвіни; користуючись переправою, складали розшифровку до загадки черепахи Тортили; огірками, зміями та кокосами вимірювали розмір листка латаття; малювали монетку, сонечко та хмаринку, як справжні «кляксографи»; брали участь у незвичайних перегонах у спортзалі; показували свою креативність та дизайнерські вміння під час оформлення галявини для Мальвіни та килимка для Артемона.
     Фіналом свята був танець з буквами абетки, яку вдалося – таки знайти. Подарунком для «новоспечених» другокласників стала літня збірочка із розвивальними вправами, «алфавітні» прянички та медалі для найкращих читачів БІЦу.
     Слова, висловлені маленькими сузір'ївцями під час закінчення, переконали присутніх, що діти покоління Z зможуть досягти омріяних висот.
     Перші кроки ми зробили,
     Підросли і помудріли.
     Час іде, а ми – за ним
     До незвіданих вершин.  

Фотозвіт

Учителі НУШ:
Крат Н. М.,
Таран Т. Г.,
Федорчук Ю. П.

|: | © : suzirya