Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Грудень » 3 » Бумеранг добра
09:17
Бумеранг добра

Добро починається з тебе

   Впродовж Тижня доброти (26.11-30.11.2018 р.) педагоги акцентували увагу гімназистів на тому, що дорослі повсякчас про них дбають, створюють умови для гарного життя, захищають їх. Тож добрі вчинки дітей – найкраща нагорода  за доброту.

   Сьогодення потребує не лише добрих справ, а й милосердя, чуйності, толерантності, співчуття. Саме такі якості намагаються виховувати в сузір`ївців наші вчителі початкових класів.

   Діти охоче долучилися до акції «Синя стрічка», до створення колажу «Лад у родині – мир у країні», до колективної творчої справи «Серце добра». Збагатила серця учнів позитивним досвідом добрих почуттів, вчинків та взаємин  участь у тренінгах «Бумеранг добра», «Добро творити на Землі Людині лиш дано!», «Умій дружити», організованих практичним психологом Любовою Л. М.

  Давайте будемо творцями власної духовної краси! Хай наше серце завжди відгукується і відкривається для добра!

Твори добро, бо Ти – Людина!

Більше ФОТО ТУТ

Творча група гуртка «Юні кореспонденти»

 

Тиждень добра у 4-А класі

     Доброта – це якість, яка повинна бути знайома кожній людині, нею повинен володіти будь-який житель нашої планети. Добра людина завжди готова прийти на допомогу всім нужденним. Учні нашого класу протягом тижня вчилися робити добро. А головне, помічати добро навколо себе. Для кожної дитини  доброта може виражатися по-різному. Важливо, що вона несе позитивний результат і дарується тільки від чистого серця.

   Життя без добра буде жорстоким, злим і нудним. Добра людина не пройде байдуже повз бездомну собаку чи кошеня, обов’язково погодує. І навіть, якщо у неї нічого немає з їжі, вона приголубить тварину, тому що і тваринам, в першу чергу, потрібна ласка, турбота і увага. Чомусь у наш час доброта не надто цінується, люди соромляться бути добрими.

   

   У кінці тижня діти зробили висновок: треба жити і ставитися до всіх так, як би ти хотів, щоб ставилися до тебе. І якщо ми будемо намагатися бути добрішими, то й люди, і весь світ навколо нас, будуть такими ж добрими і усміхненими.

   Робити добро – це просто! Тому, діти, робіть добро, і воно до вас повернеться!

                                                                                Класовод  Волошина С.А.

 

 

|: | © : suzirya | Теги: Ти - Людина, Оріхів, 16 днів проти насилля, тиждень доброти, синя стрічка