Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2021 » Лютий » 5 » Адміністрація інформує
13:39
Адміністрація інформує

Зробити правильний вибір професії -

запорука майбутнього успіху     

У нашому закладі триває робота з професійної орієнтації старшокласників. Цікавими, наповненими важливою інформацією, зустрічами насичене шкільне життя здобувачів освіти опорного закладу.

Лікар-інтерн Запорізької медичної академії післядипломної освіти Карпій С.С. провів учнів стежинами медичної спеціальності, познайомив з професією лікаря- реаніматолога. Розповів старшокласникам про наслідки ковідної хвороби і провів майстер-клас з профілактики захворюваності.

Тісна співпраця опорного закладу з Таврійським державним агротехнологічним  університетом ім. Д. Моторного продовжується! Наші старшокласники взяли участь в олімпіадах від ЗВО, а також прослухали лекцію- знайомство з університетом від заступника декана  Рожкової Олени Павлівни.

Випускники опорного закладу - наша гордість. Марія Романова, курсантка Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ занурила майбутніх випускників у світ боротьби зі злочинністю. Познайомила з перевагами професії поліцейський.

Заступник декана економічного факультету з профорієнтаційної роботи ЗНУ Терент'єва Наталя Валеріївна презентувала професії економічного спрямування, які пропонує Запорізький національний університет.

На жаль, у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією складно організувати екскурсії на виробництва, але зустрічі з фахівцями своєї справи, представниками освітніх закладів можливі. Наш заклад відкритий до спілкування та проведення профорієнтаційних зустрічей. Шановні батьки, якщо ви готові поділитися усіма перевагами вашої спеціальності, запрошуємо до співпраці.

 

 

Заступник директора Аліна Миколаївна КАРПІЙ

|: | © : suzirya | Теги: Стратегія Сузір'я в дії, Ми шкільна родина, профорієнтація