Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2021 » Квітень » 19

Ювілейний випуск англомовної газети "Interlingua" є значущою подією в щоденному житті кафедри іноземних мов опорного закладу "Сузір'я". "Interlingua" сьогодні - це щомісячне видання, наповнене  яскравими нарисами з життя закладу, перемогами і досягненнями здобувачів освіти та вчителів.

Оксана СЄЛІВАНОВА, керівник профільної кафедри іноземних мов

|: | © suzirya | Дата: 19.04.2021

Акція «Посади дерево і доглянь його», присвячена 30-ти річчю Незалежності України триває!

Незважаючи на карантин, сьогодні на шкільному подвір’ї КЗОЗЗСО «Сузір’я» Оріхівської міської ради висаджено 18 дерев. Це черемха, яку в народі називають черемшиною. Оспівана у піснях і віршах українська красуня опинилась серед спекотних степів завдяки турботі і старанням наших лісників. Саме працівники оріхівського лісництва, в особі лісничого Віктора Володимировича Діхтяра, люб’язно подарували нам ці чудові деревця. За що ми їм сердечно дякуємо.

 

Посадку дерев організовано проведено під керівництвом директора закладу Кудіної Наталії Степанівни. В акції брали участь заступники директора Пересипкіна Т. С., Рябцун І. М., Козубенко С. Ю., вчителі – Соломонов В. Ю., Каширін С. О., Денисенко В. В., Сапко О. С., а також завідувач БІЦом Білодід Л. І., технічні працівники, працівники їдальні закладу.

Дякуємо всім учасникам акції за старанну, кропітку роботу! Нехай чарівні красуні зростають у турботі та любові, дарують українській землі свою неповторну красу!

ФОТОЗВІТ

Марія ПОКИДЬКО, учениця 11-А класу, дописувач Екологічної студії

|: | © suzirya | Дата: 19.04.2021

Онлайн – тренінг «Збережімо нашу планету!»

У рамках Тижня початкових класів випускники провели онлайн – урок природознавства у формі  екотренінга «Збережімo нашу планету!» на платформі Google Meet.

Четвертокласники, досліджуючи простори Всесвіту, переконалися, що вони є господарями найунікальнішої планети. Використовуючи стратегії критичного мислення, окреслили перелік екологічних проблем, які ставлять під загрозу майбутнє Землі. Свою креативність сузір’ївці продемонстрували під час перевтілення, усвідомивши,  що жоден  предмет у світі не хоче стати сміттям непотрібним, а прагне довго бути корисним. Кульмінацією тренінгу було складання листа до інопланетян, адже лише спільними зусиллями ми зможемо навести лад у Всесвіті.

Діти були в захваті: виявляється, що дистанція під час онлайн – уроку ніяк не заважає йому бути пізнавальним, продуктивним, захоплюючим, а учням – активними, креативними, життєрадісними та дружними.

Класні керівники Андрусіва Т.В., Клейн Н.О., Пакета О.О. разом зі своїми вихованцями закликають усіх небайдужих:

 Не засмічуй воду, землю і повітря.

 Бережи природу, предків заповіти.

Не руш! Ти ж людина.

Живи для природи.

                                Тетяна Григорівна ТАРАН, керівник профільної кафедри початкової освіти

ФОТОАЛЬБОМ

|: | © suzirya | Дата: 19.04.2021