Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2021 » Квітень » 10

ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИЙОМУ ДІТЕЙ ДО ПЕРШИХ КЛАСІВ 2021-2022 н.р.

КЗ «Опорний заклад загальної середньої освіти «Сузірʼя» Оріхівської міської ради

ШАНОВНІ БАТЬКИ

МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ!

 

         Відповідно до протоколу № 3 від 08.04.2021 чергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з 12.04.21 призупинено прийом документів щосереди до 1-го класу на 2021-2022 навчальний рік на період дії «червоного» рівня небезпеки.

Подати електронну заяву >>>>>

|: | © suzirya | Дата: 10.04.2021

Організаційна культура закладу освіти

8 квітня 2021 року в КЗОЗЗСО «Сузір’я» Оріхівської міської ради відбулося засідання педагогічної ради методичного спрямування з елементами тренінгу «Організаційна культура закладу освіти». Обговорювалися питання:

1. Організаційна (корпоративна) культура.

2. Завдання і функції інноваційної організаційної культури.

3. Способи управління  корпоративною культурою.

4. Формування корпоративної культури.

У практичній частині голови профільних кафедр та методичних об’єднань визначили місію, візію, цінності освітнього закладу, презентували портрет «Сузір’я» та спільно створили «Дерево організаційної культури».

ФОТОАЛЬБОМ

Заступник директора з НМР Інна РЯБЦУН

 

|: | © suzirya | Дата: 10.04.2021

Запрошення у світ чарівного мистецтва

- Чи можна зв’язати плед або шарф без спиць?

Відповідь на це питання є у Зєнцової Аліни Вікторівни, вчителя трудового навчання КЗОЗЗСО «Сузір’я» Оріхівської міської ради. У ході майстер-класу, який Аліна Вікторівна провела 6 квітня 2021 року, вчителі опорного закладу та філій мали змогу під керівництвом майстрині попрацювати з пряжею Puffy, що є ниткою із готовими петельками. Залежно від способу протягування петель отримаємо полотно з різним візерунком.

Багато часу під час зустрічі приділили обговоренню особливостей всіх етапів випробувань всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021», призером якого стала пані Аліна. Це і створення проєкту дистанційного уроку для здобувачів освіти без залучення здобувачів освіти, і  «Дорожня карта проєкту», «Методичний практикум»  та ін.

Ще раз вітаємо Аліну Вікторівну з досягненням такого високого результату!

ФОТОАЛЬБОМ

Заступник директора з НМР Інна РЯБЦУН

|: | © suzirya | Дата: 10.04.2021

У царині української філології

06 квітня 2021 року для вчителів-філологів опорного закладу та філій був проведений майстер-клас «У царині української філології» Ярмак Анною Сергіївною, лауреатом обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2021» у номінації «Українська мова та література».

Анна Сергіївна, учитель української мови та літератури КЗОЗЗСО «Сузір’я» Оріхівської міської ради Запорізької області, покроково розповіла про всі етапи зонального та обласного рівнів конкурсу «Учитель року-2021». Вона продемонструвала свої досягнення, використавши індивідуальну картку, у якій містилася інформація про її професійні успіхи й надбання; познайомила всіх присутніх зі своєю проблемною темою «Поєднання традиційного уроку із сучасними технологіями під час змішаного та дистанційного навчання», яка стала основою майстер-класу.

Анна Сергіївна звернула увагу не тільки на теоретичні засади сучасного уроку української мови та літератури, а й на практичну реалізацію отриманих ЗУН під час змішаного та дистанційного навчання. Доречними були інтерактивні вправи, створені Ярмак А.С. за допомогою таких інтернет-програм та сайтів: «НаУрок», «Майстер-Тест», QR Coder, rebus1.com, wordart.com, LerningApps.org.

Наступним етапом майстер-класу була презентація дистанційних уроків: «Дієслово як самостійна частина мови: загальне значення, морфологічні ознаки, синтаксична роль», «Марина Павленко, «Русалонька із 7-В, або Прокляття роду Кулаківських. Добро і зло, казкове і реальне, образи та символи в повісті-казці», основою яких стала розроблена Анною Сергіївною «Технологічна карта уроку».

На тренінгу панувала атмосфера доброзичливості, співпраці, творчості, креативності, взаємодопомоги та єдності молодості і досвіду. Для представників філій цей майстер-клас та рекомендації Анни Сергіївни стануть поштовхом до реалізації власних надбань.

ФОТОАЛЬБОМ

Заступник директора з НМР Інна РЯБЦУН

|: | © suzirya | Дата: 10.04.2021

Благодійна акція «Тварини мають право на життя»

8 квітня відбувся II етап акції "Тварини мають право на життя". Активні представники учнівського самоврядування (Базарова М. - 9-В клас, Кульбачна С. – 11-А, Кошева С. – 6-А, Лісаченко Д. – 10-А) зібралися, щоб нагодувати безпритульних тварин. Побували на двох пунктах проживання братів наших менших: у мікрорайоні заводу "Орсільмаш" та за магазином "Економ" у центрі міста. Придбали корм за благодійні внески учнів, батьків та вчителів закладу,  нагодували і залишили смаколики добрим людям, що опікуються цими тваринами. Бажаємо, щоб у кожної безпритульної тварини була родина. Можливо, у цьому відео хтось знайде частинку своєї родини, дуже б цього хотілося. Добро врятує світ!

 

Олена ГУР'ЄВА,

заступник директора з виховної роботи

|: | © suzirya | Дата: 09.04.2021