Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2021 » Березень » 26

25 березня 2021 року Відділ освіти молоді та спорту міста Оріхів провів нараду для вчителів з питань співпраці школи та поліції, в якому взяли участь представники усіх шкіл громади.

Нарада проходила в рамках реалізації проекту «Розвиток платформи для взаємодії поліції та громади».Метою тренінгу було надання методичної, інформаційно-просвітницької підтримки з питань реалізації положень програми «Школа і поліція». Одним із завдань проекту є створення безпечного середовища серед школярів та підлітків через співпрацю поліції та школи на рівні громади з  орієнтацією на попередження проблеми. 

Соціально-психологічна служба КЗ ОЗЗСО "Сузір'я"

|: | © suzirya | Дата: 25.03.2021

Зустріч із викладачами

 факультету соціології та управління ЗНУ

В рамках реалізації угоди про співпрацю між факультетом соціології та управління Запорізького національного університету  та КЗОЗЗСО «Сузір’я» Оріхівської міської ради 24 березня 2021 року відбулася зустріч учнів 10-х та 11-х класів закладу з представниками факультету.

Декан факультету соціології та управління Тетяна Бірюкова надала розгорнуту інформацію щодо здобутків і досягнень факультету, міжнародних проєктів, можливостей факультету соціології та управління, який є провідним регіональним центром фундаментальної класичної підготовки соціологів, політологів, соціальних працівників, філософів та державних службовців.

Заступник декана з профорієнтаційної роботи Ольга Широбокова докладно зупинилася на особливостях складання фахового вступного випробування, вступу на бюджетну та контрактну форму навчання,  перевагах та особливостях спеціальностей: «Соціологія», «Соціологія медіації та кримінології», «Політологія», «Міжнародна політика та національна безпека», «Соціальна робота», «Європейські філософські студії та креативні індустрії» та «Публічне управління та адміністрування».

Учні мали змогу отримати вичерпну інформацію щодо якості освіти, навчальних дисциплін на різних освітніх програмах, практичного навчання, фахових компетентностей, можливостей працевлаштування, а також отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

Заступник директора з НМР Інна РЯБЦУН

|: | © suzirya | Дата: 25.03.2021