Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2021 » Березень » 10

Музичні перерви

Увесь день 5 березня в  нашому закладі звучали пісні. На кожній перерві вихованці вокально-інструментального гуртка під керівництвом В.І.Андрющенка виконували пісні зі свого репертуару. Звичайно, їм підспівували всі, хто збирався на імпровізованому майданчику (фоє 2-го поверху). Дякуємо дівчаткам-вокалісткам: Прохорцевій К. (1-А клас), Козубенко А. (5-А), Щербині Дар’ї та Оніщенко М. (4-А), Дроздовій В. (9-А), Кудієнко А.(9-Б) за чудове привітання та святковий настрій.

На одній із перерв спробували співати караоке вчителі, до яких  приєднались усі присутні. Звучали українські  «золоті хіти» та народні пісні – «Червона рута», «Одна калина за вікном», «Чом ти не прийшов», «Два дубки»…

Інші заходи цього дня >>>>>

Олена ГУР'ЄВА,

заступник директора з виховної роботи

|: | © suzirya | Дата: 10.03.2021

Творча співпраця педагогів

Ви ніколи не замислювались про те, яким буде світ через якихось десять років? Дивлячись як стрімко розвивається людство, важко передбачити, чи не так? Та саме в цьому світі наші діти житимуть та будуватимуть кар’єру. Чи здатні сучасні школи підготувати їх до цього? Відповіддю може стати STEАM - освіта. 

STEAM – це один із трендів у світовій освіті, який показує дитині, як поєднати науку й мистецтво в повсякденному житті.

Педагоги «Сузір’я» розуміють, що сьогодні навчання – це не просто передача знань від учителя до учнів, а спосіб розширення свідомості й зміни реальності. Саме тому їх зацікавила онлайн-презентація «Педагогічного STEAM-парку» за темою «STEAM – освіта для нового покоління», проведена педагогами Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6.

  

Гінчук Л. А., Андрєєва Ю. С., Гаращенко А. П., Юйкова Я. І., Кудіна Н. С., Рябцун  І. М. 4 та 5 березня 2021 року стали онлайн-учасниками серії інтегрованих уроків із застосуванням STEAM-технологій, прийомів критичного мислення, 3D-моделюванням та використанням технологій доповненої реальності LICO.STEM, прийомів кооперативного навчання, уміння працювати в команді.

  

Колеги Бердянської ЗОШ № 6 презентували природничо-математичний і гуманітарний теренкури:

- інтегрований урок з фізики та хімії (7 клас) з елементами STEAM–освіти за темою «Вода: склад, будова, фізичні властивості. Поширення її в природі», який провели вчитель хімії та біології Глущенко О.В. й учитель фізики та астрономії Зикова К.М;

 

- інтегрований урок з інформатики та математики (5 клас) за темою «Узагальнення вивченого матеріалу з теми «Звичайні дроби. Графічний редактор», який провели вчитель інформатики Левашова В.І. й учитель математики Вязментінова Н.М.;

- інтегрований урок з історії та образотворчого мистецтва (7 клас) за темою «Винаходи Леонардо да Вінчі», який провели вчитель історії Пономарьов П.О. та вчитель мистецтва Гармашова Л.І.

 

Сузір’ївці  висловлюють щиру вдячність організаторам заходу: директору ЗОШ №6 Ізотовій Олені Миколаївні та педагогам школи - за можливість попрацювати в новому форматі «Педагогічного STEAM - парку», розглянути STEAM – освіту як колабораційний інструмент розвитку ключов ... Читати далі »

|: | © suzirya | Дата: 10.03.2021