Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2021 » Березень » 04

Екологічні хвилинки для учнів початкових класів

Випускники 11-Б класу, активні члени гуртка «Екологічна студія», готують собі гідну зміну. Їх зустрічі з учнями початкових класів стали доброю традицією.

Цього тижня малеча переглянула повчальні фільми про добрі відносини людей і тварин. Також старшокласники розповіли дітям про проблеми тварин у сучасному світі та їх потреби, які можуть вирішити лише люди. Вони закликали своїх молодших друзів бути добрими і люблячими у ставленні до тварин, а також дарувати їм своє душевне тепло і підтримку.

 

ФОТОАЛЬБОМ

Керівник гуртка Антоніна Яківна КОРШУН

|: | © suzirya | Дата: 04.03.2021

 

Вітаємо переможців та призерів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2020/2021 навчальному році

Найбільш масовим та значущим заходом, спрямованим на формування в інтелектуально обдарованої учнівської молоді елементів наукового світогляду, є Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук. Саме Мала академія наук покликана формувати  уміння та навички культури наукового дослідження.

Цього року в програмі проведення конкурсу-захисту відбулися суттєві зміни, як-от: підписання кожним учасником декларації академічної доброчесності; написання мотиваційного листа, що відображає зацікавленість у реалізації власного  дослідження; впровадження постерного захисту проєктів замість уже традиційного написання контрольних робіт із базових дисциплін; трансформація захисту дослідницьких робіт у формат наукової конференції.

В цьому році гідно представляли «Сузір’я» на обласному етапі всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України

Клименко Ксенія (вчитель-наставник Бондарєва Н.В.),

Приходько Альона (вчитель-наставник Саветченко А.Ю.),

Дудка Богдан (вчитель-наставник Твердохліб А.О.),

Войтешонок Мєланія (вчитель-наставник Гаращенко А.П.),

Гаращенко Анна  (вчитель-наставник Гаращенко А.П.),

Кульбак Анжеліка (вчитель-наставник Пріщенко О.Л.).

Звичайно ж,  отримані результати є спільною працею учнів та їх наставників: вчителів, наукових керівників, викладачів університету. Завдяки їх небайдужості та досвідченості роботи учнів отримали високу оцінку та принесли перемогу юним науковцям.

 

 

Підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту нау ... Читати далі »

|: | © suzirya | Дата: 03.03.2021