Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2021 » Лютий » 21

ГКС: Твій вибір – твоє життя!

Сьогодні 17 лютого 2021 року на годину класного керівника до нас завітали представники захоплюючих та водночас складних професій: психолог та бібліотекар.

 

Спочатку нам здавалося, що ці професії дещо нудні, переповнені рутиною, але все виявилось зовсім інакшим. Ми переконалися, що бібліотекар та психолог, дійсно, неймовірно цікаві заняття. Усі знаходилися під враженням від того, які вони “різнобарвні” та неповторні. Здавалося б звичайний психолог, а скільки корисного робить ця людина. Вона допомагає іншим побороти свої страхи, проблеми, негаразди, труднощі, які трапляються з кожним протягом життя. На уроці Ольга Володимирівна Соловей надихнула нас рухатися до своєї мети, допомогла зрозуміти, що є покликанням кожної людини та як його виявити.

 

Бібліотекар також відіграє велику роль у нашому вихованні, формуванні нашої особистості. Адже саме він радить нам прочитати ту чи іншу книгу, з якої ми б змогли винести для себе мораль та цінний урок. Але це лише межі безмежного. Під час зустрічі Любов Іванівна Білодід розповідала про свою професію з великим теплом та любов'ю. На прикінці ГКС вона подарувала нам ключики, на яких були написані різні мотивуючі фрази. Наприклад, "бережи книгу", "люби книгу", "читай книгу".

 

7-А також не залишив гостей без маленьких приємностей. Учні нашого класу вручили працівникам квіти, як символ вдячності та поваги.

 

На мою думку, кожен з нас сам собі режисер, лише ми самостійно маємо обрати для себе подальшу дорогу та професію всього життя. Переконана, що це  була основа нашого спілкування, яку ми, сподіваюсь, засвоїли відмінно.

ФОТОАЛЬБОМ

Учениця 7-А класу  Анастасія ГАЛУТВА

|: | © suzirya | Дата: 21.02.2021