Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2020 » Вересень » 28

Учитель для вчителя

«Учитель живе доти, доки вчиться;

щойно перестає вчитися, в ньому помирає учитель»

                                       Костянтин Ушинський

 

28 вересня 2020 року гостинно відкрилися двері творчої лабораторії педагогічної майстерності з підтримки молодих та новоприбулих педагогів.

Спілкування, обмін ідеями є надзвичайно важливим і для молодих, і для досвідчених педагогів. Адже навіть найпрофесійніші вчителі вчаться бути хорошими наставниками, а молодь потребує психологічної  та методичної підтримки.

 

ЗДНМР Інна Рябцун

|: | © suzirya | Дата: 28.09.2020

Go camp  знову в «Сузір’ї»

#gocamp  GoGlobal  gocampua

Опорний заклад «Сузір’я» Оріхівської міської ради брав участь у програмі «Go camp»  у 2017 році, тоді волонтер з Данії Рене Фрідрексен тиждень спілкувався з сузір’ївцями рідною англійською мовою, а наші учні удосконалювали свої вміння й вільно спілкувалися з іноземцем. Наш заклад відвідала і група журналістів СТБ, а діти отримали можливість удосконалити свої комунікативні вміння на практиці.

Декілька років поспіль вчителі англійської мови  реєструвалися  на участь у найбільшій освітній волонтерській спільноті у Східній Європі, в якій волонтери з усієї планети навчають здобувачів освіти іноземним мовам та відкривають світ для дітей з різних куточків України. Наш заклад серед інших (80 шкіл) отримав можливість працювати онлайн з волонтером з Афганістана  Хумірою Хасандарою.

Протягом трьох тижнів, дві години щоденно, учні 5-8-х класів зможуть комунікувати з волонтеркою, а також паралельно з ліцеїстами Летичівського ліцею №2 м.Летичів Хмельницької області вдосконалювати свою англійську за допомогою онлайн-зв’язку. У тритижневій програмі: проєктна діяльність, ігрові форми роботи  за допомогою онлайн-платформ Padlet, Kahoot, знайомство з роботою однолітків з інших освітніх закладів України.

  

 

 

Перша зустріч-знайомство відбулася у понеділок 28 вересня з 15.00-17.00 в кабінеті англійської мови. Наша команда презентувала відеоролик, яким неабияк вразила усіх присутніх у відеочаті. Сподіваємося, що наші знавці англійської отримають не лише користь, а й неабиякий мотиваційний поштовх для вивчення англійської мови.

Заступник директора з НВР А.М.Карпій

|: | © suzirya | Дата: 28.09.2020

Англійська для вчителів

З вересня місяця в нашому закладі почав працювати гурток «Friendship.ua» для вчителів. Керівник гуртка – Синчило Ірина Анатоліївна. На заняттях ми вивчаємо найбільш вживану лексику, учимося читати,  правильно вимовляти, будувати питання та відповіді… Працюємо в парах, перевіряємо один одного, виправляємо помилки… Наші заняття відбуваються щотижня. Ми з нетерпінням чекаємо нової зустрічі, бо хочемо бути сучасними, освіченими, європейськими учителями.

 

Заступник директора з виховної роботи Гур’єва О.М.

|: | © suzirya | Дата: 28.09.2020