Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2020 » Квітень » 29 » ***
12:54
***

 

Колектив викладачів, співробітників, учнів, батьків КЗ ОЗЗСО "Сузір'я" висловлює глибоке співчуття рідним, близьким з приводу смерті вчителя хімії

Костенко Наталії Миколаївни

(12.06.1969 - 28.04.2020).

Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу… Неймовірно тяжко пережити таку втрату.

 Сьогодні, у цей важкий для Вас час, ми разом з Вами низько схиляємо голову у скорботі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину. 

Світлий, добрий спомин про Наталію Миколаївну завжди житиме в серцях рідних, колег, учнів,  усіх, хто її знав, любив та поважав.

Як дітям віддаси усе найкраще,

То й сам сягнеш нової висоти»

Саме такі слова були професійним кредом  Наталі Миколаївни Костенко, вчителя хімії, спеціаліста вищої кваліфікаційної категорії КЗ ОЗЗСО «Сузір’я».

Важко вимовляти слово «були», бо 28 квітня 2020 року, на 51 році життя цієї прекрасної жінки, вчителя, матері обірвалося.

Народилася Наталія Миколаївна 12 червня 1969 року в місті Оріхів Запорізької області. В 1986 році вона стояла на шкільній лінійці як випускниця Оріхівської СШ № 1. Далі  фахову підготовку здобула в Мелітопольському державному педагогічному інституті за спеціальністю «Вчитель біології та хімії». Перші ази педагогічного досвіду здобула працюючи в Преображенській, а пізніше в Нестерянській середніх школах. З 2003 року і по квітень 2020 вона працювала вчителем хімії в опорному закладі "Сузір’я".

В оновленому сучасному кабінеті хімії була господинею красива струнка жінка в білому халаті. Учні з нетерпінням чекали хімічних відкриттів на уроці, досліджували реакції незнайомих сполук, розв’язували складні задачі. Любов до цієї науки передавалася від вчительки до юних здобувачів освіти... Тож серед її випускників є лікарі і фармацевти, хіміки і біологи. Після закінчення школи вони завжди підтримували зв’язки зі своїм вчителем, класним керівником. За 17 років роботи в нашому колективі Наталія Миколаївна здобула авторитету серед колег, учнів та їх батьків. Неодноразово вона ділилась своїм досвідом роботи з колегами Оріхівського району. Вона гордилася досягненнями своїх учнів на обласному рівні.

З нею завжди було приємно поспілкуватися на різні теми. Наталя Миколаївна любила читати книги, особливо англійську класику, вміла дати поради по догляду за кімнатними квітами, була гарною вишивальницею. Всі ці захоплення вона передала свої донечці Анні.

«Учитесь важко, а учить – ще важче, Але не мисиш зупинятись ти…», - писав поет П. Сингаївський.

Та невблаганна смерть зупинила життя, яке мало так багато планів на майбутнє. 

Залишились без вчителя хімії школярі «Сузір’я», залишилися без класного керівника учні 8-Б класу, залишилася без мами донька-дев’ятикласниця.

Свіжі весняні квіти схилили свої голівки над могилою Наталії Миколаївни. Промені яскравого сонечка торкаються холодного надгробного хреста. У повітрі звучать величальні поминальні дзвони Радониці.

На великий жаль ми не змогли провести в останню дорогу нашу дорогу подругу, колегу та ми всі молимось за спокій її душі і бажаємо їй нової висоти у Царстві Небесному.

Колектив  КЗ ОЗЗСО «Сузір’я»

29.04.2020

|: | © : suzirya