Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2020 » Січень » 30

Поринути у світ живопису

У січні Оріхівський краєзнавчий музей відчинив свої двері для всіх жителів міста, щоб кожен мав змогу насолодитись авторською виставкою картин живописця Завгороднього Анатолія Михайловича.
Скористалися такою нагодою й учні 9-Б класу КЗОЗЗСО «Сузір’я» разом з класним керівником Дибко С.А.
29.01.2020 року перед учнями відкрився дивовижний світ мистецтва. Дивлячись на картини, ми ніби чули, як шумлять українські степи, як рипить сніг, як тихо підступають хвилі до берега… З полотен на нас дивились предки-козаки, мовляв: «Ми хочемо пишатись вами, нащадки! Не підведіть!». 
Неймовірні картини були доповнені вичерпною розповіддю провідного зберігача фондів Оріхівського краєзнавчого музею Коваленко С.В. про історію їх створення, характер написання, тонкощі  живописного мистецтва. 
Подібні екскурсії досить важливі для підростаючого покоління. Адже таким шляхом формується національно-патріотична свідомість, любов до культури, живопису, розвивається художньо-естетичний смак.  
Якщо Ви досі не відвідали виставку, то не гайте часу – пориньте в прекрасне! 

ФОТОЗВІТ

                                Вітер Єлизавета, Миць Софія, учениці 9-Б класу

|: | © suzirya | Дата: 30.01.2020

НАШІ БОКСЕРИ-ПЕРЕМОЖЦІ

З 23.01 по 25.01 2020 року відбулися змагання з боксу у м. Кам’янське. Представники БК «Останній раунд»  - учні нашого закладу - за підсумками змагань посіли призові місця. 

Золоті, срібні та бронзові медалі  у своїх вагових категорія вибороли:

І місце:

Бодюл Іван (7-Б)

Князьок Тимофій (5-А)

Палій Денис (5-Б) 

Ралко Нікіта (5-Б) 

Гаращенко Оскар (5-А).

ІІ місце:

Нікітін Ілля (7-Б) 

ІІІ місце:

Білогуб Віктор (5-Б).

Зичимо спортсменам високих здобутків та перемог. Бажаємо міцного здоров’я, добра і щастя, великої  наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових висот!

Гаращенко А. П., Саветченко А.Ю., Денисенко В.І.

класні керівники 5-А, 5-Б та 7-Б класів

|: | © suzirya | Дата: 30.01.2020

Слова – це крила ластівки…

 

У вівторок, 9 лютого, в актовій залі Оріхівського навчально-виховного комплексу №2 імені В.А. Лазаряна проходив районний етап фестивалю ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив» серед учнів 1-4 класів загальноосвітніх закладів міста.

Учні випробовували свої комунікативні здібності та вміння вести діалог. Під час яскравих виступів діти ділилися своїми міркуваннями на обрану тему, а також говорили компліменти, ставили запитання,  навіть запрошували на власний день народження. Учасники конкурсу отримали грамоти, а лауреати словесного змагання представлятимуть місто Оріхів на ІІ етапі фестивалю ораторського мистецтва  у м. Запоріжжя.

 

 

 

Після підрахунку голосів журі оголосило результати творчого змагання. Місця між учнями нашого закладу розподілилися так:


Ярмак Евеліна (2-Б клас) -  І місце 
Баранова Сніжана (1-В клас) – І місце 
Галчанська Катерина (1-А клас) – ІІ місце
Максимчук Денис (3-А клас) – ІІІ місце. 

 

Сьомченко І. Я.

Більше фото на Facebook >>>>>

|: | © suzirya | Дата: 30.01.2020