Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2020 » Січень » 29

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

Директор комунального закладу "Опорний заклад загальної середньої освіти «Сузірʼя» Наталія Степанівна Кудіна, за результатами роботи в І семестрі, запрошує на особисті зустрічі з питань освітньої діяльності, розвитку філій та опорного закладу, які відбудуться за графіком. 

ГРАФІК

особистих зустрічей директора КЗОЗЗСО «Сузірʼя» Н.С.Кудіної з батьками

З питань попереднього запису звертатися до класних керівників опорного закладу та завідувачів філій.

|: | © suzirya | Дата: 29.01.2020

Співпраця – запорука творчої наснаги

та креативного розвитку дитини

З початку 2019-2020 навчального року опорним закладом «Сузірʼя» започаткована співпраця з колективом КЗ «Оріхівський Будинок дитячої творчості» (директор Любов Ярова). В рамках угоди про співпрацю визначено основні напрями роботи. І вже з вересня розпочали свою роботу гуртки Оріхівського будинку дитячої творчості.

Заняття ужитковим мистецтвом спонукають дітей до творчості, розвивають їхні інтереси, творчі здібності, навички. У процесі аплікації та конструювання вихованці набувають активності, самостійності й ініціативності, у них виховуються товариські відносини, почуття взаємодопомоги та взаємоповаги. Одним із джерел виховання особистості є образотворче мистецтво, що сприяє розвитку емоційної сфери учнів та естетичних ідеалів, викликає інтерес до світу життя. Саме заняття в гуртках допомагає учням зрозуміти художнє мистецтво, вчить основам малювання.

Яскравими, феєричними, запам’ятовуючими стали для здобувачів освіти початкової ланки святкові новорічні ранки, які провели викладачі і вихованці Оріхівського будинку дитячої творчості. Професійна театралізована постанова, різноманітна хореографія, сучасні конкурси та дитячі руханки зарядили серця дітей та батьків святковим настроєм.
Щиро вдячні, директору, колективу, вихованцям Оріхівського Будинку дитячої творчості за творчу, креативну, професійну, щиру і відкриту співпрацю.

І на майбутнє вже маємо декілька спільних проектів! 

Ми рухаємося далі і тримаємо вектор на творчу наснагу та креативний розвиток наших дітей.

ФОТОЗВІТ

Тетяна Пересипкіна,
заступник директора з навчально-виховної роботи

|: | © suzirya | Дата: 29.01.2020