Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Листопад » 01

#пишемозУкраїнськимрадіо 

Усіх, хто шанує, любить українську мову,

запрошуємо долучитися до  написання

ХІХ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності,

який відбудеться 8 листопада 2019 року об 11-й годині.

                        Учителі української мови та літератури

|: | © suzirya | Дата: 01.11.2019

Увага! Увага!
Запрошуємо учнів опорного закладу на мовну практику до Лондона

... Читати далі »
|: | © suzirya | Дата: 01.11.2019

ВСЬОГО 4 ДНІ В ЄВРОПІ, А СКІЛЬКИ ВРАЖЕНЬ!

Наша маленька казка розпочалась із Кракова - міста польських королів, з цікавою багатостолітньою історією та старовинною європейською архітектурою. Чудові розповіді екскурсовода, гарна архітектура, доступні ціни. Відвідали Вавельський замок, Кафедральний собор, вулицю Градську, пройшлися Королівським шляхом до Ринкової площі, послухали сурмача Мар’яцького костелу. Скупилися в торгових рядах Сукенниці. 

 

      
А далі Прага - одне з найкращих, найдивовижніших міст Європи, де кожна будівля - витвір мистецтва. В лабіринтах маленьких вуличок ми поринули в таємничу атмосферу Старого міста: Порохова башта, перший Празький університет, костел діви Марії. А ще Староміська площа, Астрономічний годинник, єврейський квартал Йозефов, Карлова вулиця… і, звичайно ж, Карлів міст, на якому ми загадували бажання. Прогулянка по Влтаві, цікаві розповіді екскурсовода і смачна вечеря повністю підкорили наші серця. Ми закохалися  в це місто і дали собі слово повернутися туди ще раз… 

 


Їдемо далі -  Австрія... Відень - місто розкішних палаців і величних площ, мальовничих вулиць і численних скверів, місто музики та надзвичайно красивої архітектури! Дізналися про розкішну резиденцію Габсбургів, побачили церкву Штефана, прогулялися вуличками Відня, посмакували Віденським шніцелем та запашною кавою.

 

    
Остання країна нашої подорожі - Угорщина.  Завітали до Будапешту.  Вечірня прогулянка Дунаєм просто неймовірна! Чудовий краєвид на угорський парламент, різнокольорова підсвітка палаців, будівель. Казка…

 

    
Із Будапешта їдемо до Мешкольца – малесенького угорського містечка з природніми термальними водами. Басейни різної температури розташовані в печерах, а також сауни, масажі та ванни – на будь-який смак.  

 

          
Наша подорож - це маленька казка! Ми раді, що  поринули  в цю атмосферу, відчули себе казковими героями. Сподіваємося, що наше знайомство з Європою на цьому не закінчується…

ФОТОЗВІТ

... Читати далі »

|: | © suzirya | Дата: 01.11.2019

Екскурсія до міста Дніпра  учнів 6-х класів

  Осінні канікули для учнів 6-А і 6-Б класів запам’яталися екскурсійною поїздкою до міста Дніпра. Діти відвідали метро, аерокосмічний музей, шоколадну фабрику АВК. 

 А далі.....«McDonald’s», де  поласувати смачною їжею. Так як в цей день було свято Хеловін, ресторан був прикрашений відповідно до теми. Все було дуже оригінально та цікаво!

ФОТОЗВІТ

Класний керівник 6-Б класу Я.І. Юйкова 
 

|: | © suzirya | Дата: 01.11.2019