Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Червень » 12

Ранкова зарядка "Funny Еnglish" 

We are full of energy

Відео 1     Відео 2   Відео 3   

|: | © suzirya | Дата: 12.06.2019

12. 06. 2019 Єдиний день безпеки

   Девіз: "Запам'ятай, безпечний рух - це твій завжди надійний друг".

Сьогодні, з метою пропаганди здорового способу життя, вивчення і використання на практиці правил основ безпеки життєдіяльності, попередження травматизму під час літніх канікул проведено єдиний день безпеки життєдіяльності вихованців табору на тему «Твоя безпека залежить від твоєї поведінки».

   Діти повторили правила вуличного руху, грали у рольові ігри, розгадували загадки. Микола Козир, капітан команди ЮІР “Зірковий патруль” провів вікторину під назвою «Наш друг Світлофор».

Відеозвіт 

|: | © suzirya | Дата: 12.06.2019

Тренінг для вчителів англійської мови

   6-8 червня 2019 року на базі Кушугумського НВК «Інтелект» Запорізької міської ради Запорізької області, під керівництвом тренера А. В. Марусенко, відбувся тренінг для вчителів англійської мови відповідно до Концепції "Нова українська школа". Упродовж заходу наші вчителі англійської мови Сєліванова О.В., Синчило І.А. та вчитель філії № 3 Веремчук А.П. ознайомились із плануванням та організацією уроку по-новому, шкільним менеджментом, практикували розвивати уміння XXI століття: як навчити дітей критично мислити, вирішувати проблеми, працювати разом, використовувати креативність на уроках.  Наш тренер Аліна Василівна Марусенко забезпечила всіх учасників тренінгу не лише теоретичним і практичним матеріалом щодо методик викладання, але й безпосередньо матеріалами для навчання – іграми, розмальовками, відеороликами, завданнями, які можна буде використовувати на уроках. Для себе ми дізналися нові підходи та прийоми щодо розвитку словникового запасу учнів, навчанню граматиці, вимові, навчанню грамоти учнів початкових класів, а також як створити мотивувальне освітнє середовище, застосовуючи  діяльнісне і розвивальне навчання. Отже, як діти грають і розмовляють у житті, так має бути й на уроці. Саме так, в ігровій формі  вони вчаться і все це  англійською мовою.
  Процес навчання в ігровій формі з використанням пісень, ігор, флеш-карток, книжок-розмальовок та іншого матеріалу, принесе результат, якого хоче досягти педагог. Діти зможуть спілкуватися англійською мовою і в них завжди буде бажання вчитися.    

 

Фотозвіт

Керівник кафедри іноземних мов  Сєліванова О.В.

|: | © suzirya | Дата: 12.06.2019

ДЕНЬ КАЗКИ

   11 червня став для вихованців «Днем казки» і розпочався конкурсом малюнків «Мій улюблений казковий герой».
   У першій половині дня вихованці займалися за розкладом, розвивали свої вміння і навички, грали в цікаві ігри та конкурси, які підготували для них працівники КУ “Цeнтр надання соціальних послуг” Оріхівської міської ради.

   Свою акторську майстерність діти змогли проявити у конкурсі на кращу постановку «Казки на новий лад». 

   Сьогодні казка навчала дітей бути дружніми, добрими та приходити на допомогу один одному.

Фотозвіт

|: | © suzirya01orikhiv | Дата: 11.06.2019