Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2019 » Січень » 04

Участь у творчих конкурсах

   Однією з головних проблем освітньої системи сучасності є розвиток творчих здібностей учнів. Це потребує  від учителя використання нетрадиційних методів і форм організації навчального процесу. Тільки так ми зможемо викликати у дітей бажання стати здобувачами освіти.  Основна мета сучасної школи – підготувати молоде покоління до життя, навчити застосовувати набуті знання в певних ситуаціях. Одним із методів досягнення даної мети є участь в онлайн-олімпіадах. Учні 2-А класу спробували свої сили в конкурсах «Екологічна грамотність», «Слово до слова», «Безпечна дорога до школи».
  Нагородою для другокласників стали дипломи і сертифікати участі, а головне - задоволення від підкорення ще однієї сходинки у навчанні.
    Разом з батьками діти роздрукували дипломи та оформили теку, яка стане ще  однією незабутньою сторінкою  класного літопису 2-А. Результати вражаючі, адже більшість сузір’ївців отримали дипломи І та ІІ ступеня!

ФОТОЗВІТ

Ми хочемо, щоб був мир на землі


  Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання всіх українців, котре вони висловлюють так згуртовано, як ніколи раніше.
   З метою формування у дітей прагнення жити в мирі й злагоді, розвитку уміння аргументовано відстоювати власні погляди й позиції, розуміння причетності до всіх подій, які відбуваються в Україні та світі у 2-А класі пройшов виховний захід на тему «Найбільше ми хочемо миру на світі». Учні читали вірші, виконували пісні, а також виготовили голубів, де на звороті написали побажання добра, миру нашим солдатам.
  У наш час, коли в різних куточках світу і у нашій країні лунають постріли та проливається людська кров, ця тема є актуальною. Кожен з нас мріє, щоб мир в Україні настав якнайшвидше.
   Колектив 2-А класу бажає усім українцям, щоб наше життя було барвисте, як веселка; яскраве, як сонечко; багате, як колоски пшениці; розкішне, як квіти  та мирне, як блакитне небо над головою.

ФОТОЗВІТ

Новорічні свята


  З настанням зими наші дітлахи очікують новорічно-різдвяні свят, бо це їх найулюбленіші, найцікавіші миттєвості життя, що приносять радісний настрій. А ще вони фантазують, загадують бажання, бо вірять, що в новорічну ніч, справді, дивовижну, всі мрії збуваються.
   Так і до учнів  2-А класу завітав Святий Миколай із подарунками й найкращими побажаннями.
     А як весело пройшло новорічне свято! Учні зустрічали казкових героїв і разом з ними виконували танок. А несподіванкою був прихід у клас стурбованої Снігуроньки, яка втікала від Баби Яги.
    Я думаю, Святий Миколай обов’язково завітає з подарунками і наступного року в наш клас. Тож нехай Новий рік подарує світлу надію і натхнення, виконає всі добрі бажання й принесе щастя у кожен дім.
     Пропоную вашій увазі святковий фоторепортаж.

... Читати далі »

|: | © suzirya | Дата: 04.01.2019