Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Грудень » 08

Весела перерва "Ми веселі і здорові!"

у 4-А класі КЗ "Опорний заклад загальної середньої освіти "Сузір'я" Оріхівської міської ради

07.12.2018 р.

|: | © suzirya | Дата: 08.12.2018

Вітаємо

переможців ІІ (міського) етапу

Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформаційних технологій 2018:

Петренка Миколу (11 кл.) - І місце

Носка Дениса (10 кл.) - І місце

Дикуна Ігора (8 кл.) - І місце (запрошений на обласний етап)

Войтика Івана (8 кл.) - ІІ місце

Дякуємо за участь та бажаємо подальших перемог!

|: | © suzirya01orikhiv | Дата: 07.12.2018

Сузір’я юних талантів  

   Одним із пріоритетних напрямів роботи нашого закладу є робота з обдарованими дітьми, яка спрямована на виявлення та найповніше розкриття можливостей учнів, їх творчих здібностей та розвиток того, що закладено природою. Але не лише здібності розкривають переваги дітей, а й стійка наполегливість, допитливість, велика сила волі, завзяття, широкий кругозір, натхненна працелюбність, нестримне бажання рухатися вперед.
  Завершено ІІ (міський) етап Всеукраїнських предметних олімпіад та інтелектуальних конкурсів. Ми славимо юних сузір’ївців, які досягли високих результатів у  Всеукраїнських олімпіадах  з української мови і літератури та російської мови і літератури, мовно-літературному конкурсі ім. Т.Г. Шевченка та Міжнародному конкурсі знавців української мови ім. П. Яцика:  Чижа  Артема,  Носенко Анну,  Біньковську Дарину, Галутву Анастасію, Малінку Інну, Петрову Кристину, Ситник Марину,  Радченко Софію, Глущенко Єлизавету,  Чайку Єгора, Дикуна Ігоря, Сулиз Дарину, Зайця Олега,  Петрушенко Аліну, Дяченко  Єву, Пакету Лілію, Колісніченка Богдана,Трофименко Олександру,  Семенець Дарину, Базарову Марію, Піхулю Валерію,  Войтешонок Мєланію.
  
   Цього року    ми маємо 12 перших перемог, 19 учнів вибороли  другі місця і вісім - треті   Це найкращий результат за останні  роки. Це той момент, коли зерно ретельно організованої системної роботи з обдарованими дітьми  проросло щедрими плодами.
  Ми пишаємося нашою гімназійною родиною, яка має   таких учнів, чиї імена підносять престиж нашого закладу, заслуговують на пошану та подяку.  
  Попереду – ІІІ (обласний) етап змагань. Побажаймо Чижу Артему, Носенко Анні, Ситник Марині, Войтешонок Мєланїі, Радченко Софії та Малінці Інні  нових перемог.      
  Переконана, що саме це сузір'я юних талантів, яке сьогодні підкорює інтелектуальні вершини, у майбутньому стане тією силою, яка здатна забезпечити гідний розвиток нашого міста й  держави.
  Великий філософ Сенека писав: «Життя так  само, як байку, цінують не за довжину, а за зміст». Зміст життя вчителя цінують за те, якими є його вихованці, як проростають зерна, засіяні ним у душах дітей.
  Щиро вдячна вчителям, майстрам своєї справи, людям творчим, із вогником у серці, тим, хто сповнений високих прагнень пошуку розуму та добра, хто вірить у свої сили й сили тих, чиї очі кожного дня дивляться на них: Яремчук Н.І, Карпій А.М.,  Глинянко І.В., Ярмак А.С., Жуковій С.І., Будіму О.Д.

 

      Бондарєва Н.В., керівник кафедри філологічних дисциплін

|: | © suzirya01orikhiv | Дата: 07.12.2018