Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Вересень » 01

Перший дзвоник 2018-2019 навчального року

     Барвиста осінь зустріла нас важливим, урочистим, незабутнім святом – Днем знань! Схвильовано радіють на  подвір’ї гімназисти, вчителі, батьки. Рясніють квіти, сяють посмішки. І друзі та однокласники поряд. Не шепочіть листочки, тихіше птахи! Чарівний годинник відлічує останні хвилини веселого, лагідного літа. Усі присутні чують його биття. Гімназійна родина на порозі подорожі у захоплюючу Країну Знань!
Свято Першого дзвоника цього навчального року називалося «Країна дитячих мрій». 737 гімназистів святковим парадом ввійшли до парку навчального закладу в супроводі класоводів та класних керівників. Їх гучними оплесками зустрічали батьки та вчителі.
     Перший дзвоник – це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших – першокласників, а також і для випускників-одинадцятикласників.  Маленькі іменинники сьогодні вперше переступили поріг незвичайної і дивної країни, де будуть навчатися протягом 12 років, зростатимуть і мужнітимуть. А випускники востаннє почули з перший дзвоник у гімназії, бо рік мине швидко і розлетяться вони , мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб іти дорогами дорослого життя, дорогами своїх батьків і дідів, здійснювати свої мрії, творити свою Державу.
84 першокласники почали свій шлях у нашій гімназійній родині в супроводі класоводів Таран  Т.Г.,  Крат  Н.М. і Федорчук Ю.П., а завели їх на свято за руку випускники .
     У своєму виступі в.о. директора КЗ «Оріхівська гімназія №1 «Сузір’я” Н.С. Кудіна привітала першокласників і їх родини зі святом, адже діти НУШ  будуть навчатися по-новому. Наталія Степанівна наголосила: «Саме для вас створене сучасне освітнє середовище: ви будете сидіти за новенькими партами, які подарував депутат обласної ради Марич Геннадій Вікторович; проводити ранкові зустрічі на килимках, придбаних за кошти депутата обласної ради Авраменко Наталії Вікторівни; перебувати у світлих, затишних, комфортних класах, які відремонтували батьки. А випускників закликаю наслідувати своїх попередників, адже завдяки  успішній здачі ЗНО наша гімназія посіла 5-те місце у рейтингу шкіл Запорізької області . 34 випускника стали студентами вузів, 3- коледжів. Бажаю успішного навчального року, креативності, цілеспрямованості у досягненні мети. Колегам – невичерпної енергії, запалу, натхнення. Батькам – терпіння, батьківської мудрості, любові та підтримки дітей».
  Королева наук, гімназистка 11-Б класу, Цюрупович Катерина привітала гімназійну родину з початком навчального року, а першокласникам вручила чарівні ключі до Країни Знань. Це був не останній святковий подарунок для малюків! Випускники подарували кожному шкільне приладдя для роботи на уроках.
  Першокласники  прочитали вірші. А Евеліна, гімназистка 1-Б класу, з мамою – вчителькою української мови й літератури гімназії Ярмак А.С. привітала піснею.
Учителі теж попрацювали творчо, приготували для дітей вітальну пісню, і виконали її на святі всі разом.
  А ще виступала музична студія «Бешкетники»  (керівник Лагода А.Л.) з піснею «Десь по світу».
   І ось! Настала  довгоочикувана мить, з якої гімназія "Сузір’я"  почала  своє навчання.

 

Гімназисти 10-Б класу

 Покликав дзвоник, срібно продзвенів… у руках першокласниці Рижої В. і одинадцятикласника Дондика М. Звучання  завершилося сюрпризом: кольоровий дим розфарбував гімназійний парк і кульки зі словом «1 вересня» полетіли в небо .
Після свята діти, батьки, вчителі зробили багато незабутніх,  яскравих світлини на згадку у фотозоні «Лісова школа» й біля банера «Вітаємо. З Днем Знань 2018»

ФОТО
Ми знову разом і це – прекрасно! У добрий час, у добру путь!

Заступник директора  з виховної роботи
Гур’єва Ол ... Читати далі »

|: | © suzirya | Дата: 01.09.2018