Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Квітень » 21

Післямова...

     Нещодавно в нашій гімназії відбулося гучне свято  під гаслом «Тиждень гімназії». Щодня  відбувалося щось неймовірне!
10.04 - кожен клас презентував своє шкільне життя у вигляді відеопрезентації.
12.04 - урочиста лінійка, на якій нагороджувалися як учні так і вчителі.    
    А ось і найголовніша цьогорічна подія у житті не тільки учнів, а й гімназії загалом! 13-го квітня відбувся  «Гімназійний Майдан», який мали змогу відвідати не тільки учні та вчителі, а й батьки.
    На Майдані ми взяли  участь у приготуванні та продажі  українських кулінарних виробів, солодощів та сувенірів, показали свої творчі  роботи на виставці. Також навчали учнів робити    оригамі. Працювали «Магічний салон», «Кінозал», «Фотосалон», «Перукарня та манікюр». А для хлопців  влаштували силові змагання. Більша частина гімназистів  взяла  активну участь у заходах тижня гімназії.           
     Від  імені 9-В класу хочу сказати спасибі всім за чудове свято! 

                                                                Дубяга Анастасія, учениця 9-В класу

      

    Цьогорічний тиждень гімназії, на мою думку, видався особливим та набагато цікавішим, ніж це було раніше. Гадаю, “найяскравішим” днем була саме п'ятниця. Ярмарок, різноманітні конкурси, а також “Dance club” - ось що очікувало на гімназистів. 
Сподобалось, що на другому поверсі було, як ніколи, шумно та пахло їжею. Від кексів до вареників - чималенький асортимент! Частина гімназистів продавала їжу, дехто - вироби, аксесуари, виготовлені власноруч. Все виглядало неначе в американському фільмі про школу!
    На третьому поверсі було не менш захопливо: всі охочі могли дізнатись своє майбутнє, наприклад,  за допомогою ворожіння, або ж відвідати у танцювальний клуб, організований одинадцятикласниками, та потанцювати під сучасні популярні пісні.
   На мою думку, у п'ятницю була дійсно святкова атмосфера. Було б добре, аби подібні заходи під час тижня гімназії стали традицією.

Маланіна Ксенія, 11-А клас.

   Другий поверх був заповнений різноманітними торговими лавками. Всі столи ломилися від різних смаколиків, виготовлених власноруч. Мені дуже сподобалося.

   Але не вистачало музики на перервах. На третьому поверсі мені сподобалось найбільше, бо була сучасна музика.

Клименко Жасміна

   Після тижня гімназії в мене залишилися приємні враження. Протягом чотирьох днів організатори проводили різноманітні заходи, які розбавляли сірі будні гімназії. Найбільше сподобалась ярмарка. Дякую за проведення.

... Читати далі »

|: | © suzirya | Дата: 21.04.2018