Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2018 » Квітень » 19

«Наша гордість» - свято розумних і талановитих

  Обдаровані діти гімназії «Сузір’я» - надія Запорізького краю – гордість України. Саме ці слова стали педагогічним кредо вчителів гімназії  в роботі з обдарованими та здібними учнями. Інколи педагогів порівнюють з робітниками  в  полі, які золоті  зерна дитячої обдарованості вирощують і доглядають заради майбутнього України. Підсумком такої праці щорічно є свято « Наша гордість». Наше гімназійне свято – це свято Інтелекту, Обдарованості й Таланту, на якому ми відзначаємо учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь району та стали переможцями й призерами обласних, районних  олімпіад  з базових дисциплін, конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук, інших інтелектуальних та творчих конкурсів. Вшановуємо працю вчителів, які взяли на свої плечі непростий обов’язок ростити обдарованість і справилися з ним якнайкраще. Саме 12 квітня гімназія замайоріла різнобарвними кульками, засяяла від святково прикрашених коридорів та засвітилася від усмішок усієї гімназійної родини. Вальс у виконанні Дейнеги Д.та Рижої Р. своїми акордами сповістив про початок урочистостей. Ведучі запросили всіх присутніх приєднатися до  святкування і за традицією залунав гімн гімназії
   «Наша гімназія», який залишається і завжди буде   візитною карткою освітнього закладу. У своїй промові виконуюча обов’язки директора гімназії Кудіна Н.С. привітала всіх присутніх зі святом, побажала успіхів та перемог, а також оголосила про вручення щорічної одноразової стипендії учням, чиї досягнення, за рішенням педагогічної ради, визнано найвищими. В 2018 році  стипендію отримали: Піхуля Ольга (11-А клас), Маланіна Ксенія (11-А клас), Носенко Анна (10-А клас). Не встигли вщухнути оплески, як увесь зал із завмиранням серця зустрічав Зевса зі своїми помічницями, які запросили всіх присутніх  до Олімпу, на вручення відзнак за високі результати та перемоги. У нагороджені брали участь і запрошені почесні гості – це  Оріхівський міський голова Герасименко С.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту  виконкому Оріхівської  міської ради Прищенко Т.К., директор підрозділу «Агротех» Марич С.Г. Сьогодні шістдесят чотири гімназисти нагороджені грамотами та цінними подарунками, четверо педагогів грамотами міської ради, шестеро – грамотами відділу освіти, молоді та спорту Оріхівської міської ради, 13 вчителів –  грамотами гімназії. Кульмінацією свята став феєричний подарунок, який освітив своїми вогнями все навкруги і запалив в серцях присутніх впевненість у подальших перемогах гімназистів. Як символ єдності гімназійної родини ведучі запросили всіх присутніх на запальний флешмоб. Яскраві урочистості змінив не менш яскравий концерт артистів Запорізької філармонії, який не залишив байдужими присутніх вчителів, гімназистів, батьків і залишив по собі присмак естетичної насолоди.
  Гімназія «Сузір’я»  – це флагман освіти району і саме  свято «Наша гордість»  допомагає розкрити приховані можливості учнів, розвивати таланти гімназистів, мотивувати їх до пізнання нового, незвіданого, прагнути до перемоги.  Гімназійне свято – це вшанування педагогів, що неспокоєм душі, горінням серця запалили бажання знань і таланту своїх учнів, а ще ми впевнені, що обдарованість скрізь потрібна і завжди знайде місце під сонцем.

... Читати далі »
|: | © suzirya | Дата: 19.04.2018