Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2017 » Січень » 31

       Зимові свята… Перше свято - то Різдво Христове , що несе радість та надію. Друге свято - Свято Василя, що з Меланкою заходить до хати і бажає врожаю багато. А третє свято - святе Водохреще, або Богоявлення, яке несе очищення і любов.
    19 січня 2017 року - Велике свято Водохрещі запам'ятається нам, десятикласникам,  ще й родинним святом , яке відзначили ми у колі батьків, вчителів, однокласників. Тепла атмосфера свята надихала на змістовне спілкування. Наші розповіді  супроводжувалися піснями під гітару. Ми розповідали про Різдвяні свята, традиції нашого народу та виконали пісню «We wish you a merry Christmas».
        Надзвичайно хвилюючою була подорож у дитинство. Класні керівники Селіванова Оксана Василівна та Дибко Світлана Анатоліївна дістали з архівів наші зйомки 5-А та 5-Б класів: конкурси, уроки, зустріч при свічах. …  
У батьків - сльози на очах, вони пригадали нас маленькими, а зараз бачать такими дорослими і сміливими. В учнів - радість, сміх, спогади, емоції.
Також дуже веселою була гра "Вгадай друга" . На екрані показували фото наших однокласників маленькими, а ми вгадували, хто на світлині. Всім було весело, приємно батькам, неочікувано дітям.
Такі зустрічі об'єднують і неначе зцілюють від втоми і зимової депресії. І те, що свято провели на Водохреща, - це символічно.
    Завершили свято піснею "Don't worry, be happy! ", що означає «Не хвилюйся, будь щасливим!».
Учні та батьки  дякують Оксані Василівні та Світлані Анатоліївні за любов,  емоції, тепло та віру в родину.
Від імені гімназистів 10-х класів Манелюк Марія

|: | © suzirya | Дата: 31.01.2017

      Нестандартні прийоми  ведення уроків завжди цікавили вчителів, адже сучасне покоління гімназистів – це високорозвинені інтелектуали, патріоти своєї Батьківщини. Захист Вітчизни – урок,  на якому гімназисти опановують знання з оволодіння зброєю,  вчаться надавати першу допомогу і стають справжніми патріотами своєї країни.
       На одному з таких уроків ми, вчителі,   познайомили гімназистів з кінострічкою «Захисникам України та волонтерам присвячується», яка була створена в Оріхові волонтерами  разом з небайдужими громадянами. На перегляд стрічки завітав Дудко Анатолій Леонідович, громадської організації  учасників АТО.
     Гімназисти 10-А, 10-Б переглянули  кінострічку, а також обговорили побачене.  Анатолій Леонідович розповів про створення фільму, відповів на питання гімназистів та щиро побажав бути  справжніми патріотами, прагнути її свободи, цілісності та незалежності.

                                                                         Карпій А.М., учитель предмета «Захист Вітчизни»

|: | © suzirya | Дата: 31.01.2017