Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2016 » Червень » 13

Літо – радісна пора,
Літу рада дітвора.
Літо – це купання в річці,
Загорання на травичці
І рибалка на зорі.
Літо раде дітворі,
Бо за літо всі зростуть,
Вітаміни запасуть,
І на осінь всі ураз
Перейдуть в наступний клас.

|: | © suzirya | Дата: 13.06.2016

      Під час літніх канікул перед батьками постає питання «Де оздоровити дитину?» На жаль, економічна ситуація в сім’ях  дозволяє далеко не всім відправити на відпочинок наймолодших членів родини.  З цією метою і був створений літній оздоровчий табір «Промінець» при Оріхівській гімназії №1 «Сузір’я», в якому протягом двох тижнів було оздоровлено 40 дітей.
     За давньою гімназійною традицією щопонеділка вихованці збиралися на урочисте підняття державного Прапора та виконання Гімну України. Бадьора ранкова зарядка щодня заряджала дітей енергією та налаштовувала на позитив. Завдяки адміністрації навчального закладу та колективу гімназійної їдальні вихованці оздоровчого табору були забезпечені якісним, різноманітним триразовим харчуванням.
     Гімназія «Сузір’я» завжди славилася креативними і творчими педагогами. Тому дозвілля учнів у оздоровчому таборі «Промінець» було змістовним: екскурсії для ознайомлення з історією міста, конкурси «Шукаємо таланти» і «Танцювальний марафон», походи до мальовничої річки Конки та на ігровий майданчик «Оріхівленд». Не менш цікавою сторінкою відпочинку були відвідини розважальних заходів у районному будинку культури.
    Оскільки одним з найважливіших аспектів оздоровлення є сон, діти мали змогу відпочивати протягом двох годин у затишній спальній кімнаті.
    Після насиченого подіями дня вихованці йшли додому, емоційно ділячись враженнями з батьками.     
    Всі види виховної діяльності в таборі здійснювались згідно з режимом дня. Обов’язковим було дотримання санітарно-гігієнічних вимог, створення порядку і затишку у місцях відпочинку. Молодші школярі, відпочиваючи в таборі, спілкувалися з ровесниками та пізнавали світ переважно в іграх.
     Вихователями було організовано проведення необхідної роботи щодо попередження дитячого травматизму, дотримання дітьми правил поведінки на воді, правил поведінки в громадських місцях під час екскурсій та походів, правил поведінки з легкозаймистими та вибухонебезпечними предметами і речовинами, правил безпеки дорожнього руху, пожежної безпеки та ін. Бесіди «Як себе поводити на природі», «Як ми говоримо», «Мистецтво бути другом», «Як проводити вільний час і розважатися», «Вплив шкідливих звичок на здоров’я», «Життя і здоров'я — найбільші цінності людини».
Зміст, форми та методи роботи в оздоровчому таборі «Промінець» були спрямовані на виховання, розвиток творчих здібностей, оздоровлення дітей та визначення їх інтересів.
     Час в таборі пройшов весело і цікаво.

Вихователі оздоровчого табору «Промінець» Пакета Олена Олександрівна і Андрущенко Оксана Андріївна

|: | © suzirya | Дата: 13.06.2016