Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2014 » Грудень » 03

Конкурс «Годівничка для пташок»

     
   Зовсім скоро зима вступить у свої права: випаде багато снігу, на шибках з’являться красиві крижані візерунки. Хоч холодна та непривітна, проте  радує нас своєю красою і веселими зимовими забавами.
   Нам здається, усі задоволені, а от птахам буде сумно! Де ж їм брати корм? І холодно, і голодно нашим пернатим друзям! Тому учні перших класів Оріхівської гімназії №1 «Сузір’я»  вирішили їм допомогти. Перед осінніми канікулами було оголошено конкурс між першокласниками «Годівничка для пташок».  Скориставшись інтернетом, у співробітництві з батьками, розпочали копітку роботу. І ось: знесли годівнички до класів, закодували їх номерами, організували у коридорі гімназії виставку, зібрали всю початкову ланку (біля 300 учнів) на лінійку, озвучили умови конкурсного голосування, роздали кожному класу бланки з номінаціями для голосування. Тиждень, з 17 по 21 листопада 2014 року тривала «боротьба»: учні уважно і прискіпливо вдивлялись у кожен шедевр, адже татусі постаралися на славу, бланки вподобань заповнювались миттєво. Опрацювавши голоси, було визначено призові(І, ІІ, ІІІ) місця, Приз глядацьких симпатій та номінації: «Креативна», «Суперзалізна», «Найлегша», «Кольорова», «Національна», «Універсальна», «Оригінальна», «Найменша», «Найважча», «Бенкетна»…Всі учасники, а їх було 36, нагороджені Грамотами, солодощами та символічними сувенірами на лінійці підведення підсумків конкурсу.
   Скоро ми станемо читачами гімназійного БІЦу і довідаємось з журналів, енциклопедій, Iнтернету, які птахи залишаються і які прилітають до нас зимувати, і що їм до смаку. А поки що нам допоможуть всі учні початкових класів і порадами, і знаннями, і «пайками» для птахів.
   Сьогодні ми допоможемо птахам, а весною й влітку вони – у боротьбі зі шкідниками. Як приємно творити ДОБРО, бути потрібними!
   Переможці конкурсу: І-Кандиба Софія 1-А, ІІ-Поліян Дмитро 1-Б, ІІІ-Маруєв Олександр 1-А, Приз глядацьких симпатій – Білозуб Олександр 1-Б клас.
   До початку зими ми, разом з девятикласниками, Тетяною Михайлівною Чабан, Любов’ю Миколаївною Ляшенко, Володимиром Васильовичем Денисенком, Володимиром Івановичем Галичем, вивісили годівнички у яблуневому саду та на деревах прилеглої гімназійної території.  
 Дякуємо учням початкових класів за об’єктивне  голосування, а батькам першокласників за золоті руки!!!

Фотозвіт ТУТ

Класоводи 1-А і 1-Б класів  Крат Н.М. та Співачук І.М.

|: | © suzirya | Дата: 03.12.2014