Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2014 » Жовтень » 24

НАШ ПРЕКРАСНИЙ ДЕНДРАРІЙ І САД

Щодня милуємося осінньою природою.
Радує око на гімназійній території Алея троянд, розарій, яблуневий сад, молоді деревця, кущі та осінні квіти.

КРАСУ ТВОРИМО САМІ! 

 

ФОТОЗВІТ

 

 

|: | © suzirya | Дата: 24.10.2014

  Друга частина благодійної акції «З турботою про воїнів-захисників» запам’ятається гімназистам і вчителям надовго.

 16 жовтня у музеї гімназії  відбулася зустріч гімназистів 5-11-х класів з бійцем із зони АТО Максимом Костенком та батьками  солдата Олександра Храмцова, який зараз в зоні бойових дій, Іриною Борисівною та Володимиром Олеговичем. Максим розповів про час, проведений в гарячій точці на сході України (під Іловайськом). Повідомив, що після лікування знову повертається в ряди захисників рідного краю. Володимир Олегович Храмцов був небагатослівним, адже син знаходиться на передовій і дуже мало є інформації про нього.
Після  стриманих та щирих слів гостей  гімназисти Базаров Олег, Пелешко Микола, Лепетченко Анна, Сорокотяга Ірина  виконали сучасні патріотичні пісні, а представники учнівського самоврядування Сметаніна Анастасія і Дєнєжна Світлана зачитали окремі листи і вручили Максиму Костенку й батькам Олександра Храмцова підготовлені  гімназистами для солдатів папки з листами і малюнками, шоколадки та символічні саморобні браслети.
Найголовнішим подарунком для воїнів став теплий одяг і взуття, придбані на зібрані кошти учителями та гімназистами: бушлати, штани, берці. Папку з листами і малюнками передали й іншим бійцям зони АТО через випускницю гімназії, координатора волонтерської групи «Оріхів – армії» Олену Мірошниченко, яка щиро подякувала гімназистам і розповіла про особливості роботи волонтерів.
На завершення зустрічі  всі разом виконали пісню «Бажаємо вам..», висловили сподівання на мир і спокій в Україні та повернення наших воїнів додому живими і здоровими.

Надія Іванівна Верещага,
заступник директора з виховної роботи

ФОТОЗВІТ

|: | © suzirya | Дата: 24.10.2014