Меню сайту
Форма входу
Наступна подія
Канікули

 

Календар новин
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Головна » 2014 » Вересень » 23

Хай завжди небо єдиної  України буде мирним!


Є славні, світлі  і величні дати.

І поміж ними, безумовно, ця –    

Визволення міста Оріхова,    

що зворушує нам душі і серця.

    19 вересня на меморіальному комплексі  «Пам’ятаємо. Шануємо. Гордимося» відбувся щорічний традиційний  Великий збір Оріхівської гімназії №1 «Сузір’я» «Ніхто не забутий, ніщо не забуто!», в рамках заходів з нагоди 71-ї річниці визволення міста Оріхова від фашистських загарбників.
   Почесними  гостями  урочистого  збору  гімназії  були  міський голова С.М.Герасименко, начальник відділу освіти Оріхівської РДА М.Д.Самойлик, районний військовий комісар Ю.М.Сергієнко, ветеран війни А.І.Кулинич та батьки гімназистів.
    Під час заходу  група прапороносців (27 юнаків 10-11-х класів на чолі з викладачем предмета «Захист Вітчизни» В.І.Саветченком) внесли Державний і Гімназійний прапори, штандарти з назвами військових  з’єднань, що несли мир на нашу землю; символічний  факел Перемоги (частинку вічного вогню з Мамаєвого кургану). Група гімназистів 8-9-х класів  поклали квіти і  запалили свічки пам’яті в знак  вшанування полеглих у війні. Хор гімназистів 6-8-х класів (керівник Гур’єва О.М.)  виконали  пісню  «Спасибі вам, фронтовики». Старшокласниці читали вірші про мир та уривки з Листів, що написали  солдатам, які боронять сьогодні незалежність нашої країни.  Яскравим, патріотичним було завершення  урочистого Великого  збору гімназії.  Близько ста  гімназистів 7-11-х класів під керівництвом заступника директора з виховної роботи Н.І.Верещаги  виконали композицію «Хай завжди небо єдиної України буде мирним» з символічними синьо-жовтими кульками, вишитими рушниками та випусканням голубів миру.
     Після Великого збору  гімназисти 7-Б і 9-Б класів  разом з директором гімназії В.І.Галичем, заступником директора з виховної роботи Н.І.Верещагою, військовим керівником В.І.Саветченком, учителем історії Л.В.Петренчук та почесними гостями відвідали братську могилу на цвинтарі, поклали квіти і хвилиною мовчання вшанували героїв-визволителів, що відійшли у вічність.

Прес-центр

ФОТОЗВІТ

|: | © suzirya | Дата: 23.09.2014